Osvojite ulaznice za predavanja i seminar Nealea Donalda Walscha u Zagrebu

Najutjecajniji američki autor duhovne književnosti u svijetu Neale Donald Walsch održat će u Zagrebu u nedjelju 25. ožujka cjelodnevni seminar na temu „Promijenite svoje emocije prije nego što one promijene vas“. Seminar će se održati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, s početkom u 12 sati. Sensini čitatelji ekskluzivno mogu osvojiti ulaznice za Walschov seminar, ali i za njegova večernja predavanja

Neale Donald Walsch najpoznatiji je po seriji knjiga „Razgovori s Bogom“ koje su prevedene na čak 37 jezika i prodane u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisma koje mu je Walsch uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film „Conversations with God“, a sedam njegovih naslova našlo se na popisu besteselera New York Timesa.

„Naše cjelodnevno druženje na seminaru u Lisinskom bit će usmjereno ka boljem razumijevanju emocija, onome što se krije iza svake emocije te načinu na koji iskustvo i doživljaj emocija možemo pretvoriti iz reakcije u namjeru. Razgovarat ćemo o ovom izuzetnom procesu koji može u potpunosti promijeniti vaše živote i osvijestit ćemo činjenicu da nas emocije ne preplavljuju same po sebi, već da smo svaku od njih namjerno odabrali. Iznimno se veselim susretu sa zagrebačkom publikom, lijepo ćemo se družiti i razmijeniti divnu energiju“, najavio je ususret cjelodnevnom seminaru u Zagrebu Neale Donald Walsch.

Predavanja Neala Donalda Walscha u svijetu su rasprodana godinama unaprijed zbog iznimnog interesa. Stoga su se zagrebački organizatori pobrinuli da, osim cjelodnevnog seminara u Lisinskom, publika ima priliku poslušati i večernje lekcije Nealea Donalda Walscha u subotu, 24. i utorak, 27. ožujka, u hotelu Antunović s početkom u 18 sati. Seminar se prevodi simultano, a večernje lekcije konsekutivno s engleskog na hrvatski jezik.

Kreativni natječaj

Od ponedjeljka 19. 3. 2018. u prodaji su last minute ulaznice za seminar Nealea Donalda Walscha. Cijena tih ulaznica je 770 kuna i mogu se kupiti na blagajni dvorane Lisinski.

Čitatelji Sense odgovorom na naše nagradno pitanje imaju priliku osvojiti 2x2 ulaznice za večernja predavanja i dvije pojedinačne ulaznice za seminar.

Napišite nam što biste vi pitali Boga da imate priliku porazgovarati s njim 5 minuta? Odgovor pošaljite do srijede 21. 3. 2018. na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr 
Dva najkreativnija čitatelja osvojit će po jednu ulaznicu za seminar, a druga dva po dvije za večernja predavanja.

Više informacija o seminaru možete pronaći na internetskoj stranici alternativainformacije.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci