Osvojite radionicu pisanja s Tomicom Šćavinom u Centru za kreativno pisanje!

Centar za kreativno pisanje i Sensa.hr daruju vam radionicu 'S one strane pisanja' namijenjenu svima koji vole pisati, ali lako odustaju, gube vjeru u kvalitetu napisanog i hrabrost da svoj tekst izlože pogledima. Radionicu vodi vaša omiljena kolumnistica Tomica Šćavina i na njoj ćete kroz ciljane vježbe pisanja i konkretne psihološke savjete upoznati svoje kreativne procese iz sasvim nove perspektive!

Psihologinja i Sensina kolumnistica Tomica Šćavina

Psihologinja i Sensina kolumnistica Tomica Šćavina

Centar za kreativno pisanje otvorio je svoja vrata književnim entuzijastima 2007. godine radionicom dramskog pisma i prerastao je u centar koji provodi edukaciju na području kreativnog pisanja u trinaest različitih radionica. CeKaPe je mjesto za kratku priču, roman, poeziju, scenarij, dramski tekst, književnu kritiku, književno prevođenje, ljetnu školu pisanja, izdavaštvo i književne tribine.

Kroz Centar je do danas prošlo više od 700 polaznika različite dobi, spola, roda, profesije, a sve ih je zbližila ljubav prema pisanju i čitanju.

Što su radionice pisanja?

Radionice pisanja pružaju mogućnost interaktivnog rada na tekstu u malim grupama, uz profesionalno mentorstvo pisaca/voditelja. Praktičan rad na tekstu, međusobna kritika, komentari, razmjena ideja i mišljenja između polaznika i voditelja, polaznicima pružaju potporu, ohrabrenje, objektivan uvid u vlastiti tekst što je od neprocjenjive važnosti za razvoj i usavršavanje vještine pisanja.

Tko su voditelji radionica?

CeKaPe su prije svega svi oni koji ulažu svoje znanje, kreativnost i ljubav prema književnosti u veliku CeKaPe-ovu priču.

Voditelji radionica su poznati pisci, novinari, prevoditelji, urednici i kritičari: Snježana Babić Višnjić, Jasenka Begić, Goran Ferčec, Zoran Ferić, Tomislav Kuzmanović, Miroslav Mićanović, Gordan Nuhanović, Jagna Pogačnik, Aleksandra Starčević, Tomica Šćavina, Tomislav Zajec i Jasna Jasna Žmak!

Objavite svoju prvu knjigu!

Pisci pišu, a CeKaPe objavljuje! U želji da olakša objavljivanje prve knjige, što je često za pisce početnike vrlo mukotrpna i iscrpljujuća aktivnost, CeKaPe je pokrenuo biblioteku „Prvi korak“ u kojoj najtalentiraniji polaznici objavljuju svoje prve zbirke priča, poeziju i romane.

Izvucite rukopise i davno napisane pjesme. Sakupite poglavlja nedovršenih romana, blog postova, sinopsise filmova. Čekamo vas na radionicama jer s CeKaPe-om se lakše piše!

Napišite nam koja je vaša motivacija za pisanje i zašto biste trebali osvojiti radionicu 'S one strane pisanja' s Tomicom Šćavinom! Svoj mail s naslovom Sensaklub i CeKaPe do 1. listopada pošaljite na e-mail: info@cekape.com. Sretno!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci