Osvojite novi roman Paula Coelha - Preljub

Idealno ljetno štivo! Sve poklonike Paula Coelha obradovat će vijest da ovog ljeta na plažu mogu ponijeti njegov najnoviji roman – Preljub. To je osamnaesti naslov tog planetarno popularnog pisca objavljen na hrvatskom jeziku u nakladi VBZ-a, osvojite ga u našoj nagradnoj igri

Treba li strast tražiti u životu koji imamo ili u onom koji zamišljamo

Linda je žena u tridesetima. U očima drugih njezin je život savršen: živi i radi kao novinarka u Ženevi, u sretnom je braku, ima uspješnog i brižnog supruga i divnu djecu. Naizgled joj je život pružio sve što se poželjeti može, ali unatoč tome ona je nesretna i izgubljena te se iz dana u dan bori s osjećajima apatije i ravnodušnosti.

knjigaNo sve mijenja slučajan susret s Jacobom, bivšom mladenačkom ljubavi, danas uspješnim političarom. Tijekom intervjua koji vodi s njim, Linda shvaća da je uspio u njoj probuditi osjećaj odavno potisnut, posve zaboravljen: strast. I ona čini sve da ostvari tu nemoguću ljubav i suočava se s odlukom koja joj može potpuno promijeniti život – treba li strast tražiti u životu koji imamo ili u onom koji zamišljamo?

Preljub propituje nejasne granice između ljubavi i zaljubljenosti, avanture i samouništenja. I ovaj roman, kao i ostala djela Paula Coelha, temom i životnim situacijama koje problematizira dodirnut će živote milijuna ljudi, obratiti se svima onima koji su se našli na životnim prekretnicama i zapitali se: "Jesam li ovako zamišljao svoj život?"

Jedan od najutjecajnijih pisaca našeg vremena

Kao i većina Coelhovih djela i ovaj roman odmah po objavljivanju zavladao je svjetskim listama najprodavanijih knjiga. Takav uspjeh bio je očekivan jer je Paulo Coelho jedan od najutjecajnijih pisaca našeg vremena koji na Facebooku ima više od 21 milijun sljedbenika, a knjige su mu prevedene na 80 jezika i prodane u 165 milijuna primjeraka.

Coelhov najnoviji roman već je u prodaji u svim knjižarama, na kioscima, u trgovačkim centrima i poštanskim uredima. Uz časopis Story roman Preljub možete dobiti s 10 posto popusta.

U svom novom romanu Coelho postavlja pitanje treba li strast tražiti u životu koji imamo ili u onom koji zamišljamo? Napišite nam svoj odgovor ili komentar na to pitanje i osvojite roman Preljub. Svoj odgovor s kućnom adresom pošaljite do ponedjeljka 21. srpnja 2014. na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci