Osvojite knjigu 'Plan za oporavak imunosti'

"Božji dar milijunima koji boluju od autoimunosne bolesti. Informacije iz ove knjige mijenjaju život", napisala je dr. Christiane Northrup o knjizi
'Plan za oporavak imunosti'. Osvojite ovaj revolucionarni priručnik i postignite optimalno zdravlje, ojačajte imunitet, liječite imunosne bolesti i osjećajte se izvrsno!

Oporavak od imunosnih bolesti

Vizionarska knjiga dr. Susan Blum i dr. Michelea Bendera iznosi jasan plan puta prema oporavku za milijune ljudi koji pate od autoimunosnih bolesti i nudi rješenja za promjene u načinu prehrane, dodacima prehrani i okolišu, što može pomoći ljudima da se nose s autoimunosnim bolestima, čak i da preokrenu njihov tijek.

Jeste li neprestano iscrpljeni, osjećate se često bolesnima, je li vam vruće, kad je drugima hladno, ili pak hladno kad je svima ostalima vruće, imate li poteškoća s koncentracijom, često ste razdražljivi, patite li od gubitka kose, suhe kože ili neobjašnjivih promjena u težini, bole li vas zglobovi ili vam natiču, a ne znate razlog, imate li opći osjećaj da se ne osjećate baš dobro, no to traje toliko dugo da vam je već postalo normalno?

Ako ste odgovorili "da" na bilo koje od ovih pitanja, mogli biste imati autoimunu bolest i stoga bi vam knjiga Plan za oporavak imunosti (izdavač Školska knjiga) mogla biti "lijek" koji vam je potreban. Na njezinim stranicama, naučit ćete kako upotrebljavati hranu kao lijek, razumjeti poveznicu sa stresom, iscijeliti crijeva i probavni sustav te pomoći jetri.

Svaka cjelina uključuje interaktivnu vježbenicu koja pomaže odrediti i napraviti vlastiti program liječenja. Usto, uključeni su recepti za jednostavna jela koja je lako pripremiti a koja vam omogućuju da što prije uskočite u proces iscjeljenja.

Napišite nam zašto i kako bi ova knjiga pomogla vama ili vašem bližnjem. Svoj odgovor s kućnom adresom pošaljite do 12. lipnja 2020. na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr

'Plan za oporavak imunosti'

Recenzije:

"Božji dar milijunima koji boluju od autoimunosne bolesti. Informacije iz ove knjige mijenjaju život!"

CHRISTIANE NORTHRUP, autorica knjiga Žensko tijelo, ženska mudrost i Mudrost menopauze

"Ova je knjiga obvezatna literatura za svakoga oboljeloga od autoimunosne bolesti. Dr. Blum majstorski iznosi najnovije znanstvene podatke i daje praktične i sigurne savjete koji će im pomoći u iscjeljenju imunosnog sustava."

dr. JOEL M. EVANS, osnivač i direktor Centra za žensko zdravlje, Stamford, Connecticut, autor The Whole Pregnancy Handbook (Cjeloviti priručnik za trudnoću)

"Pisana jasnim i razgovijetnim stilom bliskim čitateljima koji nemaju medicinsku naobrazbu, ova je knjiga sveobuhvatan pristup za ublažavanje patnji uzrokovanih autoimunosnim bolestima i odličan vodič za zaustavljanje bolesti."

JAMES S. GORDON, autor Unstuck: Your Guide to the Seven-Stage Journey Out of Depression (Na slobodi: Vaš vodič za izlazak iz depresije u sedam koraka) i osnivač Centra za mind-body medicinu

Više o knjizi Plan za oporavak imunosti (Školska knjiga) pročitajte OVDJE.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci