Osvojite knjigu 'Misli, kreni i ostvari sve'

Ovo je knjiga koja će vas gurnuti preko ruba poznatih misli, pomoći vam da probudite unutarnju snagu i usudite se poduzeti potrebno, da biste primili sve što vam u životu pripada. Dijelimo tri primjerka najbržim čitateljima!

Nismo stvoreni da živimo OK. Stvoreni smo da živimo izvanredne živote u svakom danu svog postojanja. Zbog raznih nametnutih vjerovanja, postali smo zbunjeni u pogledu vlastite vrijednosti. Ta zbunjenost dovela nas je do toga da ne razaznajemo jasno, kada se žrtvujemo služeći beskorisnim uvjerenjima a kada je ono što činimo, istinski odraz ljubavi prema sebi.

Život koji danas živite, pokazatelj je koliko volite sebe. Vrlo je važno pronaći odgovore, jer sama promjena ponašanja, bez da osvijestite što vas je dovelo do točke s koje želite pobjeći, neće dugoročno uroditi plodom.

Važno je pronaći uzrok svojih ograničavajućih misli koje vam u nekim segmentima otežavaju život. Knjiga MISLI, KRENI I OSTVARI SVE dizajnirana je da vas voditi kroz pitanja kojima ćete doći do odgovora. Kada se taj trenutak dogodi, kreće vaša dugo čekana promjena.

Tri čitatelja koja nam se u najkraćem roku, odnosno do 10. srpnja, jave e-poštom sa svojim podacima i kućnom adresom na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr nagradit ćemo s tri primjerka ove poučne i praktične knjige.

knjiga Maja Prović

Više o knjizi i autorici Maji Prović doznajte ovdje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci