Osvojite Eucerin® paket za njegu suhe kože

Upoznajte Eucerin® odred za spas suhe i izrazito suhe kože tijela! Odgovorite na naše jednostavno nagradno pitanje i osvojite atraktivan poklon paket

Njega urejom suhe i izrazito suhe kože tijela Eucerin®

Zima je dugo i zahtjevno godišnje doba za kožu. I oni koji prirodno nemaju suhu kožu, zbog teže hrane, hladnoće i smanjena unosa vode itekako osjećaju dodir zime na koži, a onima sa suhom i izrazito suhom kožom zimi se simptomi pogoršavaju. Pomozite si Eucerinovim proizvodima s urejom i mliječnom kiselinom za njegu suhe, izrazito suhe, grube i zategnute kože.

Eucerin® proizvodi koji sadrže nisku koncentraciju ureje (3-5%) pogodni su, prije svega, za sprječavanje pojave oblika suhe kože uslijed djelovanja okoliša ili štetnih utjecaja na poslu. Proizvodi su prikladni i kao popratna terapeutska njega kod, primjerice, neurodermitisa i psorijaze. Izrazito povećavaju količinu vlage u koži zbog visokih udjela prirodnih čimbenika zadržavanja vlage - ureje i mliječne kiseline.

Eucerin® proizvodi s urejom namijenjeni su svim oblicima suhe kože: za suhu i izrazito suhu kožu te onu koja naginje atopiji (za zrelu kožu, kožu kod dijabetesa, neurodermitisa, psorijaze) i pružaju spas suhoj i problematično suhoj koži. Pogodni su za njegu kože kod neurodermitisa čak i kod dojenčadi.

Više o Eucerin® liniji za njegu suhe kože doznajte ovdje

Osvojite nagradu!

Otkrijte nam svoj recept za suhu kožu i osvojite paket proizvoda Eucerin® koji sadrži Akutspray protiv podražaja na svrbež, Mast za njegu s 10% ureje i Complete Repair losion za tijelo. Svoj odgovor s kućnom adresom pošaljite nam do četvrtka 13. ožujka 2014. na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci