Osvojite Eucerin® Even Brighter i riješite se neugodnih mrlja na koži

Tamne mrlje ili hiperpigmentacija sve veći je problem mladih žena zbog neumjerenog izlaganja suncu i boravka u solariju. Međutim, istraživanja pokazuju da 65 % žena svih starosnih skupina ima neku vrstu hiperpigmentacije. Linija Eucerin® Even Brighter rješava problem hiperpigmentacije. Djelotvorno. Dokazano. Osvojite dnevnu i noćnu kremu Eucerin® Even Brighter odgovorom na jednostavno pitanje

Bezopasna, ali neugodna pojava

Hiperpigmentacija je uglavnom bezopasna, ali uzrokuje nelagodu jer se mrlje najčešće javljaju na licu, rukama i dekolteu tj. mjestima koja su najizloženija djelovanju sunca i koje je teško prekriti.

Djelovanje na mrlje započinje pravilnom zaštitom od sunca, koja nije rezervirana za ljeto, već je na nju potrebno misliti čitave godine. Sunčeve zrake jednako su štetne i kad ono ne grije jako.

Even Brighter rješava problem ondje gdje nastaje

Kako bi pronašli rješenje, Eucerinovi stručnjaci došli su do izvora problema: prekomjerne sinteze melanina u koži zbog koje nastaje hiperpigmentacija. Pojačanu proizvodnju melanina može uzrokovati više faktora - nasljeđe, starenje, hormonske promjene ili upalni procesi u koži. No hiperpigmentacija uglavnom nastaje zbog prekomjernog izlaganja suncu i zato je sve učestalija kod mlađe populacije.

Nakon dugotrajnih istraživanja, Eucerinovi stručnjaci pronašli su rješenje u aktivnom sastojku butil-rezorcinolu koji djeluje na mjestu gdje nastaje melanin i gdje se razvija hiperpigmentacija.

Prvi vidljivi pomaci prema ujednačenijem tenu i sjajnijoj koži vidljivi su već nakon 4 tjedna svakodnevne uporabe preparata Even Brighter, bez obzira na tip kože. Preparate koža dobro podnosi, a redovitom upotrebom poboljšanje je kontinuirano.

Više o Eucerin® liniji Even Brighter doznajte ovdje

eucerinEucerin i Sensa daruju vam pet paketa koji sadrže eucerin... dnevnu i noćnu kremu iz linije Even Brighter

Napišite nam zašto biste željeli osvojiti Eucerinov poklon paket protiv hiperpigmentacije. Svoj odgovor s kućnom adresom pošaljite do subote 19. travnja 2014. na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr

Eucerin® proizvodi mogu se kupiti isključivo u ljekarnama

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci