Dobitnici knjige 'Plan za oporavak imunosti'

'Plan za oporavak imunosti' revolucionarni je priručnik uz koji možemo poboljšati zdravlje, ojačati imunitet, liječiti imunosne bolesti... U našoj nagradnoj igri osvojile su je tri čitateljice koje su nam otkrile kako bi im savjeti iz knjige pomogli u ublažavanju zdravstvenih tegoba

1. "Upravo bi ta knjiga možda bila za mene svjetlost na kraju tunela...

Godinu dana sam na bolovanju, s bezbroj pretraga... (krvni nalaz, CT,magnetska,3 TESLA magnetska), sumnja se na multiplu a eto nema žarišta na mozgu... Postoje jutra kad ne mogu fizički dignuti se iz kreveta.

Osjećam se bijedno i žalosno, potrebna sam obitelji, a samo spravljanje ručka mi izgleda ka trčanje maratona... Žalosna sam jer to traje predugo, a koliko god se liječnici trudili još nemam adekvatnu terapiju. Trne mi cijelo tijelo, a najgore je mi kad to trnjenje i ukočenost uhvati moje lice.

Zbog dugotrajnog kolitisa ne mogu koristiti niti sve prepisane lijekove.
Možda, ovo mi je dugotrajno bolovanje bilo potrebno da spoznam sebe i svoje mogućnosti, ali ja stvarno tako više ne mogu... Moja duša pršti idejama, a nažalost tijelo ne sluša.

Nadam se da bi savjeti ove divne knjige omogućile mi putokaz prema procesu iscijeljena mog tijela koji je i zbog dugotrajnog stresa na minimumu svojih mogućnosti."

Sonja Ferenčić, Pazin

2. "Knjigu "Plan za oporavak imunosti" poklonila bih jednoj prijateljici koja boluje od autoimune bolesti jetre i sistemskog lupusa. Iako je već počela mijenjati svoje prehrambene navike (izbacivanje glutena, alkohola i slatkog), smatram da bi joj ova knjiga pomogla u dodatnom ublažavanju simptoma, a možda i boljem razumijevanju svoje bolesti i poboljšavanju kvalitete svoga života."

Ana Milohanić, Pula

3. "Nemam plan, imam neke pokušaje oporavka, uglavnom kratkotrajne. Već nekoliko godina borim se s raznim tegobama i tražim uzroke i načine kako zacijeliti, ublažiti, popraviti. Mnogo toga sam pokušala, uglavnom nakon nekog vremena odustala. Trudim se živjeti zdravo, koliko je to moguće u ovom ludom, užurbanom svijetu.

Umorna sam stalno, krhke kose i noktiju koji pucaju i listaju se, godinama ne mogu izliječiti gljivično oboljenje nokta. Krvare mi desni, snimak zuba je u redu, zubarica kaže sve je u redu a ja dva puta dnevno u umivaoniku ispirem krv. Višegodišnji višak željeza u krvi, nedetektiran kako i zašto, bez volje liječnice da istraži zašto. Ima toga... a tek mi je 40. godina.
Uz to, majka sam dvoje djece i dajem sve od sebe kako bi one izgradile dobar imunitet, na onaj najbolji, najsnažniji, prirodan način.

Suprug mi boluje od Chrona, dijagnoza koja nam je bila šok, budući da nitko u njegovoj obitelji nema tu bolest.

Pobornica sam prirodnog, trenutno učim o ljekovitim biljkama, tim divnim i moćnim saveznicima našeg zdravlja. Ova knjiga je savršen, veliki korak naprijed na putu iscjeljenja mog supruga, mene i dobar put kojim ću osnažiti našu djecu.

Suzana Žeravica Milković, Virovitica

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci