Dobitnice Alavi kreme za brzo tamnjenje i kreme za obnavljanje i hidrataciju kože su...

Hrvatski brand organske kozmetike Alavi Natural Cosmetics predstavio je savršen ljetni duo za zdravu preplanulost ovog ljeta. U našem nagradnom kvizu, ovaj vrijedan paket osvojile su...

Alavi krema za brzo tamnjenje obiluje karotenoidima među kojima je najpoznatiji beta karoten. Karotenoidi neutraliziraju štetna UV zračenja na površini kože, sprječavaju oštećenja i odumiranje stanica. Također, beta-karoten je tvar koja ima ključnu ulogu u stvaranju melanina, pigmenta koji je odgovoran za tamnjenje kože.

Nakon izlaganja kože suncu potrebna je intenzivna regeneracija i hidratacija.

Recovery krema, koja je na najvećem sajmu prirodne kozmetike Vivaness u Nurnbergu bila predstavljena među najboljim novim proizvodima, osvaja ne samo hrvatsko već i internacionalno tržište.

Zadovoljstvo žena koje raste svakim danom, čini ovu kremu vrijednim proizvodom za njegu kože lica i tijela, te neizostavnim dijelom kozmetičke torbice svake žene.

Ova superiorna recovery krema intenzivno njeguje kožu, potiče njeno obnavljanje i hidrataciju. Premium organsko ulje Gospine trave, Tamanua i Aloe Vere čine ovu jedinstvenu formulu nezamjenjivom za nadraženu i osjetljivu kožu.

Čistoća i kvaliteta Alavi kreme za brzo tamnjenje i recovery kreme, potvrđeni su NaTrue organskim standardom. Prije svega standard se odnosi na minimalni udio organskig sirovina, dozvoljene supstance i proizvodne procese koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

Alavi ljetni paket osvojile su: Gabriela Krešić iz Dubrovnika, Ana Tabain iz Osijeka i Marija Manestar Marčelja iz Dramlja.
Drage dame, čestitamo vam od srca i želimo vam nezaboravno ljeto!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci