Annie Kagan: "Zagrobni život Billyja Fingersa" - knjiga koju preporučuje Anita Moorjani

Nekoliko tjedana nakon svoje smrti William Cohen, također poznat i kao Billy Fingers, probudio je svoju sestru Annie jednog ranog jutra i rekao joj: “Lebdim bezbrižno kroz svemir sa svim ovim zvijezdama, planetima, mjesecima i galaksijama što trepere oko mene i osjećam božansku prisutnost – ljubaznu, divnu, dobrohotnu prisutnost”. Osvojite ovu nevjerojatnu knjigu koju preporučuje i Anita Moorjani

“Zagrobni život Billyja Fingersa” nevjerojatan je primjer dugotrajne komunikacije s osobom iz zagrobnog života. To je jedna od najsnažnijih, vrlo oslobađajućih i nadasve iscjeljujućih knjiga o temi života nakon smrti koje sam ikad pročitao.”

- Bill Guggenheim, suautor knjige Pozdravi s neba

Billyjevi razgovori sa sestrom iz zagrobne realnosti odvode je na putovanje bez presedana u blaženstvo života nakon smrti. Njegovi duboki i vrlo detaljni opisi tajnovitih realnosti kojima prolazi, opisi Bića Svjetla koja ga čekaju, kao i mudrosti koje dobiva na tom putovanju, odvode čitatelje daleko iza onoga što se često opisuje kod iskustva bliske smrti.

Zagrobni život Billyja Fingersa

Billy doista, kako je to dr. Raymond Moody naglasio u svom predgovoru, opisuje fenomen koji je ljudima još od početka svijeta poznat pod nazivom “šetači između svjetova”.

Ovu knjigu preporučujeAnita Moorjani.

Više na: https://knjigoteka.c…­ingersa-annie-kagan/

Napišite nam kako vi zamišljate zagrobni život i osvojite ovu zanimljivu knjigu. Svoj odgovor s kućnom adresom šaljite do 20. veljače 2020. na e-mail: sensaklub@adriamedia.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci