Vježba za energetsko pročišćavanje

Kao što je potrebno povremeno raščistiti prostor u kojem živimo, isto je tako zdravo i neophodno pročistiti svoje energetsko polje. Kada svijest oslobodimo te suvišne prtljage koji se predstavlja kao strah, prijezir prema sebi ili patnja, nastavljamo rasti i sazrijevati

Na koji način raščistiti energetski nered?

Za početak zauzmite udoban položaj, možete sjesti, leći, stajati, važno je samo da vam je udobno. Udahnite duboko nekoliko puta i u mislima se povežite sa zemljom. Vizualizirajte prvu čakru smještenu blizu trtične kosti i zamislite kako na tom mjestu postoji ventil ili slavina koja se otvara. Otvorite slavinu i dopustite svemu što je negativno i opterećujuće da istekne ravno u zemlju. Zamolite Majku Zemlju da prihvati sve što vama više ne služi. Kada raščistite energiju prve čakre, vizualizirajte kako se ventil zatvara. Prije nego što krenete na sljedeću čakru, zamislite terakota crvenu boju zemlje kako putuje iz zemlje do vaše prve čakre.

Isto učinite sa svih sedam čakri, s tim što zamišljate drugačiju boju za svaku: narančastu za drugu, žutu za treću, zelenu za četvrtu, plavu za petu, indigo boju za šestu i ljubičastu za sedmu čakru. Kada dođete do sedme čakre, vizualizirajte kako uvlačite kroz tjeme predivnu zlatnobijelu svjetlost i njome ispunite svoju auru. Za kraj je najbolje da pripremite kupku sa šalicom jabučnog octa, šalicom gorke soli i šalicom morske soli.

Marija Milačić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci