Tri pitanja koja otvaraju treću čakru - sjedište osobne moći

Treću čakru simbolizira sunce i govori nam o snazi identiteta. Aktivirajte, ojačajte taj dio sebe...

Razvoj unutarnje vatre

Uvijek je dobro vrijeme da zakoračimo u još veću jasnoću. Tu ćemo jasnoću dobiti upravo vježbanjem treće čakre i svakodnevnim postavljanjem tri pitanja koja će je aktivirati. Ova će jasnoća osvijetliti sve vaše buduće planove. Sunčev energetski centar je treći na razini ljudske fiziologije i nalazi se u predjelu solarnog pleksusa. Njegova je uloga da osobi omogući svijest o Jastvu i tako probudi osjećaj unutarnje snage, volje koja pokreće osobu i omogućava joj da se hrabro suoči sa svim izazovima. Iz trećeg centra razvija se unutarnja vatra, pa osoba postaje velikodušna, topla, vesela i srdačna, puna snage i života, sja i obasjava sve oko sebe.

Pitanja za treću čakru: (Sunce) – snaga identiteta

Svaka osoba u sebi posjeduje potencijal svijesti, a on počinje potragom za vlastitim identitetom i posebnošću. Ova potraga vodi dubljem povezivanju sa sobom, a donosi i iscjeljenje samopouzdanja koje nastaje kada samopoštovanje pronađemo na dubljem mjestu. Tada dolazi do prijelaza s razine vanjske moći na razinu unutarnje moći.

Evo jednostavnog načina da uz male korake i igru aktiviramo svoju treću čakru. U sljedećih 28 dana svakodnevno izdvojite 5 minuta i u svoj sunčev dnevnik zapišite odgovore na sljedeća 3 pitanja:

1. Tko sam ja?

2. Po čemu sam to poseban/na i jedinstven/a?

3. Kako mogu obasjati sve oko sebe?

Možda prvih dana nećete imati veliku inspiraciju, ali će se ona sigurno svakog dana sve više povećavati, baš kao i vaša jasnoća, samopouzdanje i sjaj.

Pročitajte i:

Karakteristike treće čakre, solarnog pleksusa

Otvorite treću čakru, centar moći i samopouzdanja

Lea Imširagić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci