Test: Koliko su vam čakre otvorene?

Životna energija putuje nizom nevidljivih kanala koji se isprepleću u sedam sjecišta ili čakri. Energija kroz čakre mora slobodno teći da bismo bili zdravi i zadovoljni. Sve tegobe najprije nastaju na energetskoj razini, kad se zbog lošeg načina života i razmišljanja blokiraju pojedine čakre. Nakon određenog vremena, te se blokade odražavaju i na fizičkoj razini, kao zdravstveni ili emocionalni problemi. Provjerite stanje svojih čakri

čakreRiječ čakra na sanskrtu znači krug, kotač, vrtlog (svjetla). Imamo ih sedam, a raspoređene su od anusa do vrha glave. Bili mi njih svjesni ili ne, u zdravom tijelu su u stalnom stanju rotacije i vibracije, što suvremena znanost objašnjava kao kemijske promjene uzrokovane radom endokrinih žlijezda.

Životne situacije i nezdrave navike poput fizičke neaktivnosti, loše prehrane i samoograničavanja naših sposobnosti uzrokuju neravnotežu u kretanju čakri.

U slučaju nedovoljno aktivne čakre razvija se osjećaj fizičke i emocionalne tromosti u području kojim upravlja ta čakra, a ako je preaktivna, njezine sile postaju dominirajuće u životu pojedinca.

Ako postoji blokada u jednoj ili više čakri, energija kroz njih ne teče kako treba, i krajnji rezultat je neravnoteža među čakrama koja može rezultirati problemima u svim životnim područjima.

Pravilan rad čakri ključ je zdravog tijela i uma.

Riješite test ovdje i doznajte kakav vam je protok energije kroz čakre

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci