Test: Je li blokirana vaša grlena čakra?

Peta čakra je sjedište komunkacije i kreativnosti. Odgovorite na 10 jednostavnih pitanja i otkrijte je li vaša Vishuddha čakra blokirana te doznajte kako ju ponovno aktivirati

Na sljedeća pitanja odgovorite s "da" ili "ne" da biste saznali je li vaša grlena čakra blokirana:

1. Da li imam problema biti iskren?

2. Skrivam li se od svoje istine?

3. Da li teško održavam svoje misli, riječi i radnje u ravnoteži?

4. Sramim li se pričati u većoj grupi ljudi?

5. Imam li tendenciju dominirati u razgovoru?

6. Da li često ne ispunim svoja obećanja?

7. Koristim li riječi da povrijedim druge ili iskažem svoju moć nad njima?

8. Da li sam nezainteresiran slušaoc?

9. Da li teško izražavam svoje misli i osjećaje?

10. Da li osporavam svoju autentičnost?

Rezultat:

8 ili više DA ukazuje na to da je vaša peta čakra potpuno blokirana ili iscrpljena radi zlouporabe. Trebali biste svakodnevno prakticirate ove rituale da biste izbalansirali petu čakru i time došli do željenih postignuća i promjena. Jednom kad razvijete i utvrdite sugerirane korake u svojoj dnevnoj rutini, počet ćete razvijati samopouzdanje i potrebnu hrabrost da se izražavate onako kako to istinski želite.

6-7 DA indicira da vaša Vishuddha zahtijeva veliku pažnju, a ovim dnevnim praksama ćete osigurati njezin balans kako biste ispunili svoj najveći potencijal.

4-5 DA govori da ste možebitno zlouporabili energiju Vishuddhe i to vas onemogućava da razvijete svoje komunikacijske vještine i potrebnu energiju kako biste u život unijeli željene promjene. Da biste to postigli i uravnotežili petu čakru, pratite ove preporučene rituale.

2-3 DA indicira da je vaš Vishuddha otvorena primiti i ekstrahirati potrebnu energiju za lak izričaj. Ipak, imate još malo posla da biste ju doveli u potpunu ravnotežu. Kako biste dodatno razvili ovaj energetski centar i s lakoćom širili i živjeli svoju istinu, prakticirajte ove rituale.

0-1 DA znači da je Vaša grlena čakra većinu vremena potpuno u ravnoteži i da vam daje potrebnu energiju da ste autentični, iskreni, kreativni i da se lako sveopće izražavate kao ljudsko biće. S ciljem da zadržite trenutni balans, povremeno prakticirajte ove rituale.

Pročitajte i:

Test: Je li blokirana vaša prva čakra?

Test: Je li blokirana vaša druga čakra?

Test: Je li blokirana vaša treća čakra?

Jagdeesh Kaur

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci