Binauralni zvuci koji osnažuju solarnu čakru

Ovi binauralni zvuci iscjeljuju i usklađuju funkcioniranje ovog važnog energetskog središta našeg tijela. Solarni pleksus povezan je s autoritetom, snagom volje i općenito moći. To je mjesto osnaženja i gubitka moći, prosudbe i identiteta...

Solarna čakra ili solarni pleksus smatra se središtem prane, životne energije koja se još naziva chi. To je točka u kojoj se susreće 72,000 živčanih završetaka s obje strane tijela, dakle, ukupno 144,000 živčanih završetaka.

Karakteristike treće čakre, solarnog pleksusa

Solarni pleksus povezan je s autoritetom, snagom volje i općenito moći. To je mjesto osnaženja i gubitka moći, prosudbe i identiteta. Ova čakra je zapravo centar za obradu instinktivno-intuitivne energije i emocionalne inteligencije (predosjećaja). Ta se energija prenosi na srčanu čakru gdje se emotivna energija doživljava kao inteligencija srca. U tradiciji joge ova čakra često se uspoređuje s toplinom i snagom sunca jer daje životnu energiju cijelom ljudskom tijelu, baš kao što sunce daje čitavom solarnom sustavu.

Ovi binauralni zvuci iscjeljuju i usklađuju funkcioniranje ovog važnog energetskog središta našeg tijela. Najbolji učinak imaju kada se slušaju na slušalice i zatvorenih očiju.

Orvorite treću čakru - centar moći i samopouzdanja

Tri pitanja koja otvaraju treću čakru - sjedište osobne mooći

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci