Podržimo domaće dizajnere

Hrvatski dizajneri pobrinuli su se da hladna i siva godišnja doba postanu topla, ženstvena i inspirativna...

1. Ako volite senzualne kreacije, volane, cvijeće i čipku, očarat će vas kolekcija splitske kreatorice Monike Sablić, nadahnuta Lolitom, popularnom zavodnicom iz istoimene knjige. No, Monikina Lolita nije djevojčica u svijetu odraslih, nego je samosvjesna senzualna žena u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim kompletima i suknjama te haljinama i kombinezonima od čipke.

moda

2. Kolekciju, koja je istodobno nježna i snažna, donose sestre Helena Šopar i Tamara Rebić. Pod zajedničkim brendom Sopar, sestre i dalje slijede tradiciju ručnog rada sa svog rodnog otoka Paga, ali su novoj kolekciji dodale suvremenu notu užurbanog Londona. U njoj prevladavaju vunene tkanine, pliš i neizostavan ručni rad, a odjeća je nosiva od jutra do mraka. Možete je pogledati u web shopu
www.soparcollection.com ili je isprobati u showroomu Sopar u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju na 091/9703-065.

moda moda

3. Još jedan domaći par – sestre-dizajnerice poznate pod imenom Boudoir satkale su ženstvenu i kolorističnu zimsku kolekciju. Haljine, suknje i majice, izrađene od toplog pamučnog žerseja s impresionističkim printovima i bojama za dnevne izlaske ili couture komade odjeće koje karakterizira čipka i til, a koji se stilski i koloristički sjedinjuju potražite na www.boudoirzagreb.com ili u ateljeu na adresi Radićeva 22 u Zagrebu.

modaFoto: Mladen Šarić modaFoto: Mladen Šarić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci