Vodimo vas kroz lotus meditaciju, ako slučajno želite prizvati blagostanje u svoj život

Uzmite nekoliko trenutaka za sebe i iskušajte vođenu Lotus meditaciju iz kundalini joge za prosperitet i ostvarenje ciljeva

Prizovite blagostanje i napredak

Prekrasna kundalini joga meditacija koja podiže vlastitu svijest i koja će vam omogučiti da slušate, napredujete i projicirate upravo na pobjedu u svim izazovima koji su pred vama.

Ovo je idealna meditacija za početak godine kako biste prizvali blagostanje i napredak u svoj život. Sve što treba doći će vam. Povežite se sa sobom, dajte si priznanje i prihvatite da sve postoji baš onako kako jeste.

Uvodna mantra: Prije meditacije otpjevajte ili izgovorite tri puta uvodnu mantru kundalini joge: "Ong Namo Guru Dev Namo".

Mudra: Sjednite u lotus ili laki položaj s ravnom kralježnicom. Savijte laktove prema dolje na bokove tijela. Stavite ruke ispred prsa, dlanove okrenite jedan prema drugom, s prstima usmjerenima prema stropu. Široko raširite prste u lotus mudru ispred srčanog centra, tako što ćete spojiti bočne strane dlanova i dno dlana. Ostali prsti će biti odvojeni i lagano zakrivljeni tako da tvore latice lotosa.

Pokret: Držite mudru prstima prema gore, zatim počnite kliziti rukama u ravnoj liniji, sve dok ruke ne budu malo iznad i malo ispred glave. Zatim ih u kontinuiranom pokretu, bez naglog zaustavljanja, kliznite natrag u početni položaj. Nastavite s ovim pokretom i uđite u duboku meditaciju.

Mantra: Slušajte mantru Har Har, himna prosperiteta, 15 minuta. Zatim još barem 6 minuta samo meditirajte na neku laganu mantru koju volite i koja vam je draga iz kundalini joge.

Dragica Kopjar, certificirana učiteljica kundalini joge

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci