21-dnevni online tečaj meditacije Deepaka Chopre na kojem možete sudjelovati i vi!

Isto se istim privlači - koliko mnogo ova rečenica govori, pokazat će Deepak Chopra u svojem 21-dnevnom besplatnom online tečaju meditacije kojemu se prvi put u Hrvatskoj možete pridružiti od 3. lipnja...

Besplatni program

Meditacija je za Deepaka Chopru jedan od najsnažnijih alata koji nas mogu povezati s istinskim jastvom, a ovaj jedinstveni program osmišljen je za sve koji žele postići uravnoteženost između misli i osjećaja te unutarnjeg i vanjskog svijeta. To nas vodi, smatra Chopra, do spoznaje naših najdubljih želja, a ta spoznaja, pak, prema mogućnosti njihova ostvarenja.

U ovom besplatnom programu s Deepakom Choprom za sve one koji se prijave do 3. lipnja, od ukupno 21 meditacijske jedinice, dosad je sudjelovalo više od 2 milijuna ljudi diljem svijeta, a sada je prvi put dostupan i na hrvatskome jeziku.

Program sadrži dnevne meditacijske jedinice pod Choprinim vodstvom kroz 21 dan, praktične savjete za stvaranje svijesti potrebne za stvarno obilje i bogatstvo. Chopra će tijekom ovog online tečaja meditacije otkrivati kako upregnuti moć pažnje i namjere za manifestiranje života kakvom težimo.

Ciljevi 21-dnevnog tečaja su:

  • postići više uz manje napora
  • otpustiti uvjetovanost prošlošću i ideje o oskudici za postizanje obilja
  • promijeniti svoju fizičku realnost transformacijom misli i očekivanja
  • poistovjetiti se s izvorom sveg obilja za spontano ostvarenje želja.


1. tjedan
U prvom tjednu razmatrat će se što pravo bogatstvo zapravo znači, iz kojeg izvora dolazi i kako upravlja našom sviješću i razumom te će se, navodi Chopra, položiti kamen temeljac stvaranju obilja.

2. tjedan
U drugom tjednu govorit će se o povezanosti bogatstva i sedam duhovnih zakona uspjeha. Upregnut će se kreativna snaga kako bi se omogućilo željama da postanu stvarnost.

3. tjedan
U završnom tjednu Chopra će polaznicima otkriti kako je moguće odmah započeti život u obilju i bogatstvu.  

Više na www.deepakchoprameditacije.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci