Sandy Gallagher: Jednostavna formula za stvaranje života kakav želite

Nekada jedna od najuspješnijih američkih odvjetnica iz područja bankarskog prava i financija, Sandy Gallagher je nakon trodnevnog seminara Boba Proctora, majstora u podučavanju ostvarivanja ljudskih potencijala, shvatila da ne ispunjava svoju životnu svrhu. Zatvorila je odvjetničku firmu i s Bobom osnovala Institut Proctor Gallagher u kojem ljudima diljem svijeta pomažu da snagom vlastitih misli stvore život kakav žele. Ovo je njezina formula uspjeha…

Sandy Gallagher

Sandy Gallagher

Podizanje svijesti

Kada je riječ o stvaranju života kakav želim, nekada sam bila nesvjesno sposobna. Pod time mislim da sam bila prilično uspješna u tome, ali nisam u potpunosti razumjela zašto.

No tada sam upoznala Boba Proctora i naučila što se zaista događa u pozadini kada postižemo – ili ne postižemo – rezultat koji priželjkujemo. Sada svjesno koristim to znanje za stvaranje onoga što želim u životu. Čak i nelogičnih ili nerazumnih stvari na koje prije ne bih ni pomislila.

Sada nimalo ne sumnjam da možemo usmjeriti svoje misli ka postignuću svega što želimo unutar granica prirode.

Ipak, većina ljudi nije svjesna koliko je moćan njihov um, stoga i ne upotrebljavaju njegovu snagu. Zbog toga ponekad priželjkuju raditi nešto što je netko drugi već napravio.

Primjerice, Bob ima nevjerojatnu sposobnost “pročitati“ ljude koje prvi put vidi. Može vidjeti nečiju osobnost čim je s njim u istoj prostoriji.

Ta sposobnost toliko fascinira ljude da često kažu kako bi željeli biti kao on. Pa, kada bi to zaista željeli, to bi i mogli. Ali prvo moraju osvijestiti kako razviti svoju intuiciju, osloboditi se ograničavajućih uvjerenje da nešto ne mogu, a zatim i poduzeti potrebne korake da to ostvare.

Ovo je, dakako, mali primjer što možete postići kada postanete svjesniji. Bili biste zaprepašteni stvarima koje možete postići kada malo povećate svoju svjesnost. To je poput paljenja svijeće u mračnoj sobi i shvaćanja da je čak i mali plamen dovoljan da vam osvijetli put.

Formula uspjeha

Činjenica jest da ono što ljude ograničava u ostvarivanju ciljeva nije nedostatak novca, edukacije, spol ili godine. Riječ o nedostatku jednog od glavnih sastojaka sljedeće jednadžbe:

Svjesnost + želja + vjerovanje + akcija = željeni rezultat

Riječ je o jednostavnoj formuli, ali ona zaista djeluje.

Vaši su rezultati uvijek ekvivalentni razini vaše svjesnosti. Što je ta razina viša, to su vaša postignuća veća.

Zato, želite li poboljšati kvalitetu života za sebe i za druge, ključno je cjeloživotno učenje. Ono poboljšava svako područje vašeg života.

Kad se vaša svjesnost poveća, počet ćete shvaćati da sve ono za čime tragate, traga za vama.

Nije li to divno znati?

Sandy Gallagher. Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci