Programirajte svoj um za željeni ishod

U samo nekoliko minuta naučite jednostavnu tehniku All level healing "Programiranje uma 1-10" kojom možete uskladiti svjesni i nesvjesni um da postignete željeni cilj, ostvarite želju i bolje se osjećate

Sve ste napravili dobro a sve je ispalo krivo

Koliko puta vam se dogodilo da ste se pripremali za sastanak, ispit, predavanje, izlazak, putovanje ili za neki drugi važan događaj, učinili sve što je potrebno a ishod bio loš? Na sve ste mislili, sve naučili, predvidjeli sva moguća pitanja, pripremili dokumente, uvježbali nastup, dobro se naspavali, servisirali automobil... pa ipak, nešto ili pak sve je otišlo „u krivo” i niste dobili željeni posao, niste se svidjeli potencijalnom partneru, pali ste na ispitu, zakasnili na sastanak ili je putovanje bilo sve samo ne ono što ste planirali.

Frustrirajuće, zar ne? Ne možete naći nikakav stvaran razlog zašto je tako „ispalo”, ljutiti ste ili tužni jer ne razumijete u čemu ste pogriješili. Odgovor leži u vašem nesvjesnom umu. Svjesni um učinio je doista sve. Ali niste računali na podsvijest, koja često „priča drugu priču”.

Je li uopće moguće uskladiti ta dva uma? Naravno, za to postoje razne tehnike.

Tehnika Programiranja od 1 do 10, koja stiže iz paketa All level healing tehnika, jedna je od njih. Omogućuje usklađivanje svjesnog i nesvjesnog uma na jednostavan i učinkovit način radi postizanja željenog ishoda.

Čudesno carstvo nesvjesnog uma

Svjesni um razmišlja, odabire između više opcija i donosi odluke. On je odrastao, pametan, racionalan. 

Nasuprot njemu, nesvjesni um je ono dijete u nama koje, kada zatvorimo oči, vidimo kao malo povodljivo biće koje sve shvaća ozbiljno. I sve što mu kažemo provodi u djelo. Često ne obraćamo dovoljno pažnje na ono negativno što govorimo o sebi, na primjer – Nikad mi ništa ne uspijeva… Koji sam ja gubitnik… i slično.

Podsvijest ne raspravlja s nama, ne razlikuje dobro i zlo, već prihvaća ono što joj se sugerira. Ako smo u nju „posijali” konstruktivne misli i uvjerenja, ona će nam pomoći da ih ostvarimo. Ako smo usadili destruktivna uvjerenja, to će nam jako otežavati postizanje ciljeva.

Jedan od načina da se misli koje nam ne služe nadjačaju pozitivnima je ponavljanje konstruktivnih i pozitivnih autosugestija koje podsvijest s vremenom usvaja i pretvara u nove, korisne životne navike.

žena, programirajte um na željeni ishod

Kako brzo i jednostavno reprogramirati podsvijest?

Ivan Galošević, trener antistresnih tehnika, komunikacijskih vještina, mentalnih i prodajnih tehnika, brzog čitanja i menadžerskih vještina, te suosnivač tehnike All level healing daje nam odgovor na pitanje – kako možemo na brz i jednostavan način reprogramirati podsvijest. 

All level healing je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika mentalnog i intuitivnog razvoja, manifestiranja i iscjeljivanja, koja je nastala kao rezultat 10-godišnjeg istraživačkog rada, individualnih i grupnih terapija, edukacija, te suradnje s liječnicima i terapeutima različitih alternativnih i drugih metoda iscjeljivanja. Sastoji se od osnovnih i specijalističkih tečajeva izobrazbe s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika, daje jednostavan uvid u sve razine postojanja te brze rezultate u svim područjima u kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

Jedna od All level healing tehnika, koju svatko može brzo naučiti i odmah primijeniti, je Tehnika programiranja uma 1-10. Riječ je o staroj autosugestivnoj metodi koju koriste mnoge škole, a objašnjena je i u knjizi Moć podsvijesti Josepha Murphyja.

„Često smatramo da živimo puninu našeg života, no to nije baš tako. Kada svjesni um govori jedno, a nesvjesni um i dublje razine našeg bića nešto drugo, mi ne djelujemo kao kompletno biće”, kaže Ivan Galošević.

„Tehnika Programiranje uma 1-10 usklađuje naš svjesni um s dubljim razinama našeg bića. Izvodi se tako da zatvorenih očiju nekoliko puta ponovimo sugestivne riječi i tako programiramo dublje razine našeg uma da izvrše želju, namjeru svjesnog uma. Mi ne kontroliramo u potpunosti svaki događaj u životu, jer ne znamo uvijek što je najbolje za nas i cijeli svemir, niti bi bilo u redu da se sve događa u našu korist, a na štetu drugih i života u cjelini.

No, ova nam tehnika usklađivanja svjesnog i nesvjesnog uma omogućuje da se događaj odvija na najlakši i najjednostavniji način i onako kako je najbolje za sve uključene. Radi se zatvorenih očiju jer kada žmirimo, očne jabučice automatski idu prema gore i mi ulazimo u alfa stanje svijesti u kojemu je utisnuće informacija veće čak 50-200 puta”, pojašnjavaju u All level healingu.

Tehnika programiranja uma 1-10

1. Zatvorite oči.

2. Definirajte postojeće stanje, kako se osjećate.

3. Izgovorite na glas ili u sebi što želite (npr. ugovoriti dobar posao, da svi budemo zadovoljni i svi imamo koristi od toga).

4. Recite – Sada ću brojati od 1 do 10. Kada dođem do 10 i otvorim oči, bit ću programiran da... (ili osjećat ću se...)

5. Polako brojite do 5. Ponovite – Kada dođem do broja 10 i otvorim oči, bit ću programiran... (osjećat ću se...)

6. Polako izbrojite do 10.

7. Otvorite oči i recite – Sada sam programiran da.... (sada se osjećam...)

„Ova se tehnika može koristiti u nizu svakodnevnih situacija - za polaganje ispita, sastanak, tulum, natjecanje, godišnji odmor, za sigurno putovanje, a njome se mogu i mijenjati osjećaji koje ne želimo imati poput ljutnje, tuge, bezvoljnosti. Dobro djeluje i na glavobolju”, kažu u All level healingu.

Ako smo umorni, a moramo voziti automobil satima, tada prvo definiramo postojeće stanje svojim riječima – Osjećam se umorno, iscrpljeno, spava mi se i jedva gledam. Zatim kažemo da se želimo osjećati odmorno, opušteno, budno... i cijeli postupak je isti.

Kad otvorimo oči, nećemo odmah istog trenutka biti svježi, ali nakon desetak minuta primijetit ćemo da je tako. Ako nismo zadovoljni rezultatom, možemo sve ponoviti još jednom ili dva puta.

Ako želimo doći sretno i sigurno do odredišta i da nam se pritom ne spava, možda će se dogoditi da nas nazove prijatelj koji igrom slučaja ne spava u dva sata ujutro i razgovorom nas održati budnima. Svemir ima svoje načine za manifestiranje onoga što želimo.

Više o All level healing tehnikama na: www.alllevelhealing.com

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci