Pretvorite obično u neobično

Želite li da vam obične stvari ponovo postanu neobične, australska životna i poslovna trenerica Jessica Stead predlaže tri načina kojima možete u svoj život vratiti ljepotu i obilje

Neprestano smo okruženi ljepotom i posebnim trenucima, no toliko smo zaokupljeni sobom i poslom da često ne primjećujemo što se oko nas događa. Dok jurimo kroz život trudeći se biti produktivni i proaktivni te kad imamo osjećaj da nemamo vremena za ono što volimo, na život gledamo kroz sive naočale – one kroz čije leće vidimo samo negativnosti i nedostatke.

Ljekovita moć običnih stvari

Želite li da vam obične stvari ponovo postanu neobične, australska životna i poslovna trenerica Jessica Stead predlaže tri načina kojima možete u svoj život vratiti ljepotu i obilje:

  • Budite prisutni. Usredotočite se na sadašnji trenutak, a ne na prošlost ili budućnost, jer tako ćete više uživati u svakom danu i novim iskustvima. Usporite i posvetite vrijeme promatranju, promišljanju i samorefleksiji.
  • Budite zahvalni. Fokusirajte se na sve dobre ljude i lijepe stvari koje prolaze kroz vaš život i budite zahvalni na njima.

Zahvalnost - najjači alat u našim rukama

  • Budite slobodni. Osvijestite s kime se družite i čime se okružujete te razmislite o tome što iz svog života trebate otpustiti. Imajte snagu biti autentični.

Paulo Coelho: Bez slobode nema ni ljubavi

Pripremila Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci