Otkrijte istinsku želju svoju duše

U današnjim je vremenima izazovnije nego ikada pratiti svoje snove, ali sigurno postoje neke sitnice koje možete odmah napraviti da biste se približili svom cilju, bez da transformirate čitav život

Što skriva vaša želja

Nizozemska psihologinja i coach Barbara van der Steen u The School of Life (Školi života) u Amsterdamu vodi predavanje pod nazivom Postani ono što jesi na kojem polaznike prvo upita: „Što ako ograničenja ne postoje?

Što biste voljeli napraviti da novac, vrijeme i prostor nisu ograničavajući faktori, a da svojim odabirom nikoga ne zanemarite?“ Možda biste rado napisali knjigu, otvorili restoran zdrave hrane ili se preselili?

Van der Steen savjetuje da svoje odgovore promatramo kao metafore. Razmislite što se, zapravo, skriva iza vaše želje. Bojite li se samoće, želite li se više povezati s ljudima, težite li priznanju...?

Zapitajte se postoje li neke male stvari koje možete odmah napraviti da biste ispunili svoj san. Tim sitnicama ne morate u potpunosti transformirati svoj život. Na primjer, nije se uvijek lako odvažiti na selidbu u drugu državu, ali možete se približiti svom snu tako što ćete tamo provoditi svaki godišnji odmor ili usvojiti rituale po kojima je to mjesto specifično.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci