'Ne trčite u novu vezu dok niste zadovoljni sa sobom', savjet je life & mindfulness trenerice

Da biste pronašli partnera kojeg želite i zaslužujete, potrebno je biti slika i prilika osobe koju tražite. Jer osoba koju želite pored sebe, traži sličnog sebi. Ako vi to niste, dajte sve od sebe da postanete!

Privlačimo ono što jesmo

Iz mog braka koji je trajao 20 godina, izašla sam prilično zdrobljena. Nisam vjerovala u sebe. Osjećala sam se nemoćno, povrijeđeno i izgubljeno. Splet okolnosti koji je proizašao iz takve slike nije mi se sviđao. Brdo nedaća, novih problema i kao da je postajalo sve teže a ja sam bila sama i reklo bi se slobodna.

Znala sam da nova osoba neće popraviti stvar. Ako sam to što jesam, dobit ću samo ogledalo sebe a to nije ono što sam htjela.

"Ogledalo vježba" mnoge buni. Ukratko, ako si nesigurna u sebe, dobit ćeš osobu koja će te svojim postupcima neprestano na to podsjećati. Ja sam htjela osobu koja razumije, podržava, vjeruje u mene.

Osoba koju želite traži sličnog sebi

Dok nisam postala osoba kakvu želim pored sebe nisam se otvarala za nova partnerstva. Prvo sam izbrusila sebe. Da. Dug put. Ali vrijedan svake minute uloga u sebe.

Danas imam osobu koja mi pokazuje kako ja vidim sebe i danas mi se ta slika baš sviđa. Ako želite ljude pune podrške i razumijevanja budite prvo to SEBI. Ne prema van.

Dajemo se neograničeno svima osim sebi i onda se čudimo zašto se drugi ne daju istom mjerom nama. Meni je trebalo pet godina da izgradim novu sebe. Ovu koja zna tko je.

Budite strpljivi.

Budite sebi prioritet.

Budite prvi vi ono što želite dobiti.

Jer osoba koju želite pored sebe, traži sličnog sebi. Ako vi to niste, dajte sve od sebe da postanete. I onda "ogledalo" daje puno ljepši odraz!

Maja Prović, Mind expert & Mindfulness trener

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci