Na seansi s Tatjanom Divjak

Otkrijte kako life coach trenerica motivira svoje klijente na pozitivne promjene

SNJEŽANA Nakon niza neuspješnih veza shvatila sam da, na neki način, privlačim nedostupne muškarce. Ja želim bliskost, ali me moj izbor partnera u tome sabotira. Bilo je u mom životu raznih kombinacija: oženjeni, mlađi, ovisnici... Prebrzo se zaljubim u potencijal koji ta osoba ima, i mislim kako će naša veza biti savršena, samo kad on jednog dana ostavi ženu, sazrije, prestane piti... i shvati kako je imao sreću što je upoznao baš mene, ha, ha, ha. Ja ih pokušavam „spasiti“, ulažem golemu energiju u vezu, ali se umorim od truda ili me oni odbace. A onda mi treba vremena oporaviti se od razočaranja. I tako u krug. Željela bih ostvariti kvalitetnu vezu, shvaćam da trebam promijeniti sebe, a ne druge, no ne znam kako to ostvariti.

TATJANA
Drago mi je što ste osvijestili svoju situaciju i uvidjeli da se problem s kojim se susrećete može riješiti ako poradite na vlastitoj promjeni. Kažete kako privlačite nedostupne muškarce. Što mislite da su temeljni razlozi zbog kojih ste privlačni nedostupnim muškarcima?

S Ne znam, čini mi se da ih privlači moja snaga. Ja sam samostalna, dobro zarađujem, imam uspješnu karijeru. Možda je to u pitanju.
T Ako sam vas dobro shvatila, vi ste snažna osoba, a iz vašeg opisa osoba čini se kako muškarci koje privlačite zapravo nisu takvi. Znači li to da vjerujete kako se suprotnosti privlače? Što je razlog koji stoji iza tog vašeg vjerovanja? Što je ono što je pozitivno u tom vjerovanju?

S Izgleda da je tako. Ono što smatram pozitivnim u tom vjerovanju je da od onih koji su različiti od nas nešto možemo naučiti.

T Odlično razmišljanje. Postoji, dakle, nešto što možete naučiti od muškaraca koji vas privlače. Istražimo što je to što možete naučiti. Kakvi su vam muškarci privlačni?

S Privlače me snažni i uspješni tipovi muškaraca. No moji se partneri nakon nekog vremena pretvore u slabiće. Obrazac koji je vrlo čest je da postanu na neki način distancirani i da intimnost koju smo izgradili ubrzo nestaje.

T Vratimo se na vas. Kako se vi ponašate u početku veze? Na koji način upoznajete partnera i omogućujete njemu da upozna vas?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci