Motivacijske poruke koje će vam promijeniti život

‘Misli kojima se bavite 15 ili više sekundi, a da im ne proturječite, počinju privlačiti iste fizičke vrijednosti. Koristite ovo u svoju korist fokusirajući se na ono što želite, a ne ono što želite izbjeći’, napisala je poznata liječnica i spisateljica Christiane Northrup. Neka vas misli koje vam se motaju po glavi potaknu u ostvarenju željenog cilja i nastanku bolje verzije sebe

Motivacijske poruke

Inspiraciju za afirmativne, motivacijske poruke kojima ćete ispuniti svoj um, za Sensine čitatelje predlaže Mirjana Petković, Life i Wingwave Coach i Heal Your Life trener. Savjetuje da usvojimo jednu-dvije, naučimo ih napamet ili ih ispišemo i držimo na mjestima gdje često boravimo.

Uspostavite kontrolu nad mislima: Pravila 17 i 68 sekundi

„Što ih više i češće ponavljajte, to će one biti učinkovitije. Ne zaboravite da su one kao maleno sjeme koje posijemo u zemlju - zalijevajući ga i dajući mu ljubav, toplinu i svjetlost, ono će izrasti u predivnu, snažnu i čvrstu biljku. Možete ih izgovarati u mislima kad god poželite“, savjetuje Mirjana Petković.

Spreman/spremna sam voljeti i mije­njati sebe i prihvatiti promjenu kao svoj novi početak, sada i ovdje.

Kad volimo sebe, svaki svoj dio, tada smo spremni mijenjati sebe, a ne druge, jer promjenom u nama, događaju se promjene oko nas. Prošlost je završena, budućnost još nije došla i sve što imamo je sadašnji trenutak i upravo on je naša kreacija.

Sada otpuštam sva stara vjerovanja i obrasce koji me više ne podržavaju i ne hrane i stvaram prostor za novo i bolje u svom životu.

Otpuštajući uvjerenja i vjerovanja koja nas koče u našem napretku, kao i opraštajući sebi i drugima, stvaramo prostor za nove događaje i situacije u svojem životu.

Razvijajući svoje talente i sposobnosti uspješan/uspješna sam u svakom poslu koji radim jer mu pristupam s ljubavlju, pažnjom i veseljem i pri tom sam okružen/a kolegama koji me vole, cijene i poštuju.

Doživljavajući sebe kao uspješnu, kreativnu i sposobnu osobu, otvaramo se mogućnostima da u život privučemo upravo one situacije koje će nam to i potvrditi, bilo da je riječ o novom poslu ili napretku u postojećem.

Prihvaćam obilje svake vrste koje mi dolazi iz znanih i neznanih izvora jer zaslužujem samo najbolje.

Tek kad se ugodno osjećamo sami sa sobom, a pri tome mijenjajmo svoja negativna uvjerenja o novcu, počinje napredak. Nije riječ o količini novca koju imamo, nego o stanju uma. Prihvaćanje uvjerenja da zaslužujemo biti uspješni, materijalno osigurani i napredovati upravo je način na koji ćemo to i privući.

Volim i voljen/a sam i što više ljubavi dajem, to mi se više ljubavi vraća.

Jedina energija koja nas spaja i povezuje na svim razinama je ljubav. Što više ljubavi dajemo, to nam se još više ljubavi vraća. Nijedan djelić ljubavi koju odašiljemo iskreno iz svog srca, bez očekivanja i uvjetovanja, neće ostati neuzvraćen.

Uživam u odnosima koji su ispu­njeni povjerenjem, razumijevanjem, podrškom, ljubavlju i radošću.

Svi želimo odnose koji su ispunjeni ljubavlju, pažnjom, skladom i razumijevanjem pa ako se mi sami na taj način ponašamo prema ljudima oko sebe, upravo tako će se i oni ponašati prema nama.

Izvrsnog sam zdravlja i svakodnevno se brinem o svom tijelu, a ono mi uzvraća zdravljem i vitalnošću.

Kad gajimo pozitivan stav prema sebi i svom zdravlju vježbom, zdravom hranom, meditacijom i vedrim pozitivnim duhom, naše tijelo će nam upravo tako i uzvraćati.

Zahvalan/zahvalna sam na svemu što imam i svakog dana moj popis zahvalnosti se povećava.

Zahvalnost nas uči novoj dimenziji i otvara nam oči prema novom doživljaju svijeta, uči nas da vjerujemo životu, svojoj intuiciji i sebi. Kada dan započinjemo i završavamo zahvalnošću, uočit ćemo koliko blagoslova dobivamo tijekom dana. Zahvalnost nas vraća u sadašnji trenutak i uči da je sreća uvijek sada.

Znam da me život voli i podržava i da sam siguran/sigurna u svakom trenutku svoga postojanja.

Kad prihvatimo da je život radost i kako ne mora uvijek biti naporno i teško postići ono što želimo, tada s lakoćom, ljubavlju i radošću možemo kreirati svaki svoj novi dan i život će nas podržati u svakome trenutku našeg postojanja i uvijek nam dati ono za što smo spremni i u trenutku kada smo spremni.

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci