Louise Hay i Denzel Washington: Ključ za privlačenje više dobra u život je...

Louise Hay i Denzel Washington govore o snazi zahvalnosti te daju primjere zahvalnosti koje možemo izgovarati svaki dan da bismo privukli sve više dobroga u svoju stvarnost

Što smo zahvalniji, to više dobra nam stiže u život

Neka vam zahvalnost postane svakodnevna navika. Dobro vrijeme u danu za zahvalnost je jutro, nakon buđenja, te uvečer prije spavanja. Zahvalnost je vrlo učinkovita. Svemir voli zahvalnost. Što smo zahvalniji, to više dobra nam stiže u život.

Na primjer, ako vam netko daruje nešto, a vi kažete: "Uh, ne volim tu boju, ne pristaje mi", ta osoba vam više nikad neće ništa darovati. No, kažete li: "Oh, hvala ti, prekrasno je, sviđa mi se", ta će vam osoba vjerojatno željeti darovati nešto svaki put kad ugleda nešto, za što misli da bi vam se svidjelo. Tako je i sa svemirom.

Recite hvala za ljepotu, hvala za milost, hvala za razumijevanje, hvala za mudrost, hvala za roditelje, hvala za ljubav, hvala za ljubaznost, hvala za poniznost, hvala za mir, hvala za napredak. Recite hvala unaprijed za ono što je već vaše. To je jedan od razloga zašto sam ja danas tu gdje jesam.

Hvala, hvala, hvala

Hvala ti, hvala ti. Hvala ti za ovaj dan. Hvala ti za svaki trenutak koji je vodio do ovog dana. Hvala ti za teška vremena jer su me naučila cijeniti dobra vremena. Hvala ti za lekcije koje su mi bile potrebne za moj razvitak. Hvala ti za moje oči koje svjedoče današnjim i sutrašnjim čudima. Hvala ti za sve što uzimam zdravo za gotovo. Hvala ti za sve moje blagoslove. Hvala ti za moj put, hvala ti za moj duh, hvala ti za moju snagu.

Hvala ti što si mi dao hrabrost da se borim u teškim vremenima. Hvala ti za ljude u mom životu, one koje volim i one od kojih učim. Hvala ti za sve. Hvala ti, hvala ti. To je ključ koji trenutno otvara vrata sreće. Otvara vrata prema svemu onome što tražimo u životu - sreći i miru. Razmislite o tome. Bez obzira na to što kažete da želite - novac, bogatstvo, zdravlje, pomoći drugima - što vi zapravo želite?

Kada pogledate duboko unutra, jedini razlog zbog kojeg itko želi išta, jest osjećaj za koji vjerujemo da ćemo imati kada to dobijemo. Sve se svodi na sreću i zadovoljstvo. A istina je da mi to možemo imati upravo sada ako smo zahvalni.

Louise Hay 3Louise Hay denzelDenzal Washington

Na čemu sve možemo biti zahvalni?

Ako se utišate, udaljite se od buke svijeta i razmislite na trenutak na čemu možete biti zahvalni, sigurno ćete otkriti da ima puno toga. Zahvalnost za hranu na stolu, zrak u vašim plućima, život u vašem tijelu. Budite zahvalni na prilici da svoj život dovedete na posve novu razinu upravo sada jer ćete živjeti svoje snove i ne odustati dok ih ne ostvarite.

Budite zahvalni na mentalnoj snazi koja vam je dana da preživite teška vremena, budite zahvalni za svoje udove ako ih imate jer mnogi nisu toliko blagoslovljeni. Budite zahvalni na vidu koji imate jer mnogi nisu toliko blagoslovljeni. Budite zahvalni za sluh, ako ga imate, jer mnogi nisu toliko blagoslovljeni.

Budite zahvalni za jednu osobu ili mnogo ljudi koji su utjecali na vaš život i za priliku da vi budete ta osoba nekome drugome. Budite zahvalni za priliku da doživite ovaj čaroban svemir danas, za čuda. Garantiram vam, ako ih tražite, naći ćete ih. Ima bezbroj stvari na kojima možete biti zahvalni.

Vaš je najljepši mogući život spreman za vas

Otvorite oči, otključajte svoj fantastičan život, spreman je za vas upravo sada.

Hvala ti za ovaj dan, što god da mi donosi, izazov koji mi je potreban za rast ili da me poduči strpljenju, za neočekivani blagoslov i svaki trenutak radosti. Hvala ti za sve što mi ovaj dan donese. Molim za dovoljno prisutnosti u svakom trenutku da ni uspjeh, ni neuspjeh, ni jedan događaj, ni stvar nije moj život. Život je energija. Ja znam da sam puno više od mog fizičkog tijela.

Hvala ti za moju sposobnost da volim, da drugima dajem moju jedinstvenu ljubav i dobrotu ne očekujući ništa za uzvrat. Hvala ti za moju snagu, hvala ti za moju prisutnost. Hvala ti za moju sposobnost da privučem samo one ljude i događaje koji su u skladu s onim što mi je potrebno u mom životu.

Hvala ti za ovaj dan, što god da mi donese.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci