Listopad otvara vrata u novu realnost

Listopad će biti sve samo ne dosadan. Čak bi se moglo dogoditi da vam "ništa neće biti jasno". Podsvijest će biti aktivnija, a osjetit će se i utjecaj predaka i odgoaj. Iznad svega, život će nam otvoriti nova vrata...

Pred vama su nove mogućnosti na starim putevima, prepoznajete li?

Listopad će biti zanimljiv. Čini se da budimo neke stare životne koncepte i pokušavamo ih uklopiti u moderno vrijeme. Kao da ćemo se odlučiti za neki retro svjetonazor. To nije loše. Tako možemo oživjeti stare dobre vrline, kao što su iskrenost, marljivost, poštovanje ... jer svi znamo izraz da je netko stara škola, što znači da je posebno uglađen.

Svaki pojedinac za sebe odlučuje kakva je osoba. Iako često čujemo da viteštvo ili kavalirstvo izumrlo, to ne znači da se to odnosi i na nas. Svatko od nas može biti 'kavalir' u svom svakodnevnom životu, bez obzira na spol.

Vrijeme je za nešto novo

Broj 10 uvijek donosi rez prošlosti i karme. To je posebno naglašeno ove godine, jer smo u karmičkoj godini milenija (zbog 19. u 2019.), tako da će određene odluke i događaji u listopadu biti presudni za kolektivnu svijest čovječanstva. Hoćemo li kao čovječanstvo napokon prevladati izazove pohlepe, ega i tame unutar sebe?

Ako već neko vrijeme planirate veliku promjenu, pogotovo ako se odnosi na vaš dom, zdravlje, sport, prehranu ili izgradnju, listopad je savršeno vrijeme za vas. Medicinske intervencije i liječenje akutnih bolesti također će biti bolje u ovo vrijeme. Za sve koji žele raditi na sebi, sjajno je vrijeme da se osvrnete na svoje djetinjstvo i svijest koju nosite u svom DNK.

Tko je osoba koja postajete?

Znate li tko odlučuje kakva ste osoba? Vaši roditelji, odgoj, dosadašnje iskustvo, znanje, mogućnosti…? Ili vi? Bez obzira na trenutnu situaciju, bila ona dobra ili loša, samo vi odlučujete tko ste i kako reagirate.

Nitko vas ne može prisiliti da budete dobri ili zli. Ne odričite se svoje moći zbog pritiska okoline! Sad je vrijeme da razmislite kakva osoba želite biti i krenete u strategiju postizanja tog cilja: najboljeg sebe.

Podsvjesno promjenljivo oblačno

Naša će podsvijest biti posebno aktivna ovog mjeseca. Moguće je da ćemo reagirati na nepoznat ili barem neobičan način, a da nećemo ni razumjeti zašto. Dopustite si takve osjećaje, na koje niste navikli. Osluhnite što se događa duboko u vama. Samo tako uspjet ćete prevladati strahove kojih možda niste bili svjesni i ponovno probuditi želje koje ste potisnuli.

Svima nam se dogodilo da smo se nečega odrekli, potisnuli ili zanijekali svoje emocije, bilo da je to bijes ili ljubav, možda želja ili radost. Sada je vrijeme da se otkrije sve skriveno, bez obzira na predznak osjećaja. Dopustite si biti tužni i istražite zašto je to tako. Za čim žalite? Što ste mogli učiniti drukčije drugačije, i naravno, odlučite da ćete ubuduće to poštovati.

Mnogi će dobiti još jednu priliku!

Ne dopustite da vam listopad prođe bez ponovnog pokušaja da postignete ciljeve od kojih ste odustali. Prebirite po sjećanju. Pitajte roditelje što ste željeli kao dijete i što je bila najveća prepreka u tome. Sve su to važni podaci, jer su formirali prve jezgre boli na koje ćete posebno snažno reagirati u ovom mjesecu. Istodobno, mogu vam pomoći ispuniti dječje snove.

Listopad ima potencijal za promjene koje će biti dugotrajne, zato utjecaj naših odluka neće biti trenutni. Ne oslanjajte se na brze rezultate i čuda. Umjesto toga, odaberite duži, ali pravi put.

S ljubavlju za vas,

Lili Sorum

Izvor: Sensa.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci