Kako najbolje iskoristiti najsretniji dan u godini

Susret Sunca i Jupitera uobičajilo se smatrati najsretnijim danom u godini – ove će se u konjunkciji naći u znaku Škorpiona 26. listopada

Sve što iskrsne oko ovoga dana...

Dan kad se u konjunkciji susretnu Sunce i Jupiter uobičajilo se smatrati najsretnijim u godini – ove je to 26. listopada. Iskoristimo sav taj optimizam koji Jupiter voli poticati, savjetuje astrologica Leah Whitehorse. "Čak i samo jedan dan, korisno je zbivanjima dati nov okvir u svjetlu 'čaša je napola puna' umjesto da je napola prazna. Premda pozitivno gledište ne negira niti rješava stvarne probleme, ono oslobađa energiju koja nam pomaže da se s njima učinkovito nosimo", ističe astrologica. I dodaje kako, s obzirom na to da Jupiter vlada i mudrošću, može pomoći i da jednostavno nađemo trenutak da promislimo "Što mogu naučiti iz ovoga" u slučaju da se dogodi neka teška situacija.

Obratite pozornost na ono što će iskrsnuti oko 26. listopada jer je to možda znak koji vam Jupiter šalje u vezi s tim što trebate transformirati u svom životu i svojoj duši (s obzirom na to da ćemo njegovim prolaskom kroz znak Škorpiona svi biti vođeni kroz lekciju što uključuje transformaciju i osobni razvoj), upućuje Tanaaz Chubb, kojoj je u središtu zanimanja intuitivna astrologija.

Sad je vrijeme da zamislite i pošaljete svemiru sliku

A sam dan 26. listopada, ističe astrologica, savršen je da započnemo nešto novo, potpišemo ugovor, pokrenemo posao i/ili ostvarenje svojih planova. "To je također savršen dan da mislimo šire i ciljamo više kad je riječ o slijeđenju svojih nada, snova i želja", kaže T. Chubb i ističe kako postoji li nešto što želite pokrenuti ili nešto sjeme čega ste posijali posljednjih mjeseci, "kozmičke snage Jupitera i Sunca definitivno će pomoći da vaš cijeli vrt procvjeta".

Još jedan sjajan način da se iskoristi ta obilna pozitivna energija jest podizanje raspoloženja. Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali loše ili vam se činilo da život pred vas stavlja izazov za izazovom, iskoristite ovu poticajnu energiju da uistinu obratite pozornost na sve ono na čemu ste zahvalni. "Zapamtite: Jupiter je planet ekspanzije, stoga ako se možete usredotočiti čak i na najmanju količinu zahvalnosti, istog ćete trena osjetiti kako se to širi i razvedrava cijeli vaš pogled na stvari", kaže T. Chubb i poziva:   

"Sad je pravo vrijeme da vizualizirate ono što želite te svoje želje pošaljete Svemiru, napravite male korake naprijed i učinite nešto što će pomoći da se vaš život nađe na putu koji želite – energija obilja Jupitera i Sunca osigurat će velike rezultate i velike nagrade."

Iako će ova energija najzamjetnija biti 26. listopada, njen će se utjecaj osjećati mjesecima što slijede. Astrologica Nadia Gilchrist pozabavila se područjima koja će pojedinim znakovima zodijaka naglasiti konjunkcija Sunca i Jupitera.

Ovan – njima će biti naglašena pitanja vezana uz zajedničke resurse, poreze, zajmove, partnerove financije te tjelesnu i emocionalnu intimnost. Pozitivan potencijal odnosi se na financijsku pomoć i približavanje nekoj posebnoj osobi.

Bik – slijedi im rast intimnosti i duboke iskrenosti u novoj ili postojećoj vezi zahvaljujući tome što će i oni i njihovi partneri istraživati dublje izvore zajedničke sigurnosti. Usto, nade za zajedničku budućnost mogu postati dostižnije i "opipljivije". Ako je pak veza na umoru, neprestano će se povećavati nove prilike pokazujući vam jasno da vas čeka mnogo više toga.

Blizanci – sretna konjunkcija pokrenut će više posla i/ili više rješenja; mogu napredovati s planovima za vlastita poboljšanja te onima vezanim uz medicinske dijagnoze kao i promjenama dnevne rutine i dnevnog posla.

Rak – pod svjetlom se našao sretan potencijal kojeg ste postali svjesni u vrijeme nedavnog Mlađaka: nova ljubav, kreativni posao, zabava, proslave, djeca i/ili trudnoća. Što više toga smatrate mogućim, to će vaši rezultati biti bolji. Imate odlične izglede ostvariti ono što želite ili impresionirati druge svojim talentima, stoga se nemojte suzdržavati.

Lav – njima su naglašene stvari vezane uz dom: renoviranje, selidba, ali i kakav razvoj događaja vezan uz obitelj.

Djevica – sretna im je konjunkcija intenzivirala područje komunikacije, osiguravajući više nade, samopouzdanja i vizije u vezi s velikom zamisli ili obećanjem, koji mogu biti sljedeća faza njihova plana i/ili promocije uz snažan osjećaj da će sve ispasti dobro. Jer, sada šanse za uspjeh doista i jesu veće nego inače. Usto, vrijeme je povoljno i za traženje potrebnih informacija. 

Vaga – njima se povećavaju potencijali vezani uz zaradu, ali je moguće i povećano trošenje zbog želje da ugode sebi te svijesti da su vrijedne svakog troška.

Škorpion – naglašeni su planiranje, potencijal i/ili novo poglavlje, uz povećanu osobnu moć i optimizam. Nastavite gledati naprijed. Ako je Jupiter naglasio nešto manje ugodno, Sunce može rasvijetliti stvari tako da ćete barem znati kakva vam je pozicija i koliko su stvari duboke.

Strijelac – skriveni će potencijal biti osvijetljen; važan san postaje sve jači, a ono što mu je u pozadini nastavit će ekspanziju – stoga to ne smiju ignorirati.

Jarac – prijateljski krug kao i krug poznatih osoba te javnosti dobit će osobit poticaj sretnom konjunkcijom. Moguće je produbljenje saveza ili kakve javne obveze te povećana izloženost javnosti.

Vodenjak – Sunce i Jupiter našli su se u njihovu području karijere otkrivajući potencijal za budućnost – uključujući potragu za poslom, buduće ciljeve ili promjenu posla – koji sad zahtijeva ulaganje još više energije. A to je dobro jer Vodenjaci će se tako potpuno posvetiti svom najboljem putu.      

Ribe – daleka putovanja, obrazovanje, pravna pitanja i izdavaštvo i dalje će biti pod povećalom te je snažan poticaj da se nastavi istraživati i kretati naprijed na tim područjima.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci