Jutarnje afirmacije za uspješan dan

Nova jutarnja rutina – ustanite na pravu nogu i pozitivnost prenesite u ostatak dana

Jutro asocira na novi početak, svježinu, nadu i novu priliku. No mnogi dan počinju neraspoloženi, u strci i nervozi, katkada čak tjeskobni. Ako se usto dogodi nešto loše, i ostatak dana je prava katastrofa. No počne li jutro dobro, to daje pozitivan ton koji se prenosi cijelog dana, kaže Priya Jain, blogerica koja piše o samosvijesti i njenoj povezanosti s navikama i produktivnošću.

Moć afirmacija

"Afirmacije su siguran način da vaša jutra počnu u pravom tonu. To je jedan od najjednostavnijih načina da promijenite svoj dan (i život)", kaže Priya. "Čim odašaljete svoju namjeru, osjećate se sretno i zadovoljno", ističe. Djelovanje afirmacija na mozak može se intenzivirati njihovim glasnim izgovaranjem, a Priya za dobro jutro i još bolji dan preporučuje ovih pet.

Danas će biti dobar dan – Svaki dan ima potencijal biti odličan: kad ste sretni od jutra, to se uzbuđenje prenosi u ostatak dana. Stoga je ova afirmacija osnova za ostale što slijede i najvažnija misao koje se možete držati, ističe Priya i preporučuje da je izgovorite čim vam pri ustajanju stopala dotaknu tlo – tako ćete se svako jutro sjetiti da je izgovorite.

Danas ću činiti dobro – To može biti nešto jednostavno poput smiješka, poticaja, ohrabrenja… Da se ove afirmacije sjetite svako jutro, izgovarajte je čim operete lice.

Sve se događa onako kako treba biti – Čak i kad se dogodi nešto neželjeno, trebamo misliti da se sve događa onako kako treba biti te da svaki trenutak nosi lekciju – a ova afirmacija osigurava da tu lekciju dobro prihvatimo. Da je se sjetimo izgovoriti, učinimo to nakon pranja zuba.

Djelujem na temelju ljubavi i hrabrosti – Bijes može upropastiti cijeli dan. Iako ga uvijek nije moguće izbjeći, može odabrati djelovati na temelju ljubavi i hrabrosti. Kako biste se svako jutro sjetili reći ovu afirmaciju, izgovarajte je dok pijete vodu ili čaj.

Ja sam dovoljan/na – ovo izgovarajte ujutro dok putujete na posao ili vježbate.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci