Ivana Plechinger: Što kad te netko povrijedi?

"Kada vam netko govori nešto ružno, to nije vaša istina, već istina te osobe", poručuje Ivana Plechinger, nekada poznata pjevačica, skladateljica, televizijska i radijska voditeljica, a danas motivacijska spisateljica koja ima svoj kanal na YouTubeu na kojem dijeli osobna iskustva i uvide o životu

Ivana Plechinger proživjela je nekoliko dramatičnih događaja u životu - rastanak od majke, moždani udar, gubitak oca, nesreća sina.

Nakon toga odlučila je napustiti showbiz i živjeti drugačije, pomagati sebi, ali i drugima kroz sadržaje za samopomoć koje nudi u obliku videa na svom YouTubeu kanalu te putem radionica koje održava, a napisala je i knjigu "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" u kojoj je pisala o tome koliko joj je zahvalnost promijenila život i pomogla joj da preživi svoj moždani udar koji je doživjela u svojoj 39. godini te smrt oca za kojeg je bila jako vezana.

S pratiteljima svog YouTube kanala Ivana dijeli svoje iskustvo neugodnog susreta s jednom osobom, koji je naposljetku zapravo bio za njeno najveće dobro jer ju je naučio kako se najbolje nositi s takvim situacijama.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci