Gregg Braden: Dvije stvari koje radim svaki dan

Autor bestselera i poznati govornik Gregg Braden otkriva dvije jednostavne stvari koje svakodnevno ima na umu da bi očuvao zdravlje tijela i duha

Poznat kao pionir u povezivanju moderne znanosti, drevne mudrosti i ljudskog potencijala, Gregg Braden podijelio je u intervjuu za YouTube kanal London Real dvije svari koje ima svakodnevno na umu:
 
"Kad je Isus pitao učenike kako njegovati svoja tijela, odgovorio im je toliko dubokoumno da se toga sjetim prije svakog obroka. Ako u svoje tijelo unesete živu hranu, dat će vam život. Ako ubijete hranu koju unosite u organizam, ta mrtva hrana će oduzeti život iz vašeg tijela.

Drugim riječima, trebamo jesti više sirove, prirodne hrane, u njezinom izvornom obliku. Procesirana hrana će zadovoljiti našu glad ali to, zapravo, nije hrana. Davno sam naučio da hrana koju unosim u svoje tijelo bude više od toga da zadovoljim prazan želudac.

Osim prehrane, fizička aktivnost je ključan dio mog dana. Mislim da je tjelesna aktivnost odavanje počasti duši u našem fizičkom tijelu. Bez pokreta počinjemo stagnirati."

M.D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci