Domaća stručnjakinja upozorava: 'Nakon izolacije slijedi nam nova borba!'

Iako svi priželjkujemo povratak uobičajenih aktivnosti, svaka promjena traži prilagodbu i može kod nekih izazvati stres. Hoćemo li se i dalje nastaviti "bojati" ljudi, ali i koje sve posljedice na nas može ostaviti socijalna izoliranost, otkriva psihoterapeutkinja Mirta Fraisman Čobanov

Nakon što je Vlada iznijela plan popuštanja mjera u vezi s koronavirusom, koji će se provoditi u tri faze, o povratku u, uvjetno rečeno, normalniji život razgovarali smo s Mirtom Fraisman Čobanov, direktoricom Partus Akadermije, stručnjakinjom koja iza sebe ima preko 800 predavanja i edukacijskih treninga poslovnog i osobnog razvoja. Intervju s ovom stručnjakinjom možete pogledati u petak, 24. travnja, od 18 sati na Instagramu Roditelja.hr.

Iako svi priželjkujemo povratak uobičajenih aktivnosti i više slobode, svaka promjena, pa i ona na bolje, traži prilagodbu i može kod nekih izazvati stres. Hoćemo li se i dalje nastaviti „bojati“ ljudi, ali i koje sve posljedice na nas može ostaviti socijalna izoliranost, otkrila nam je u intrevjuu.

Mnogi kažu kako možemo očekivati porast anksioznosti i depresije kao posljedicu krize, no što o tome misli ova stručnjakinja te kako da neizvjesnost i strah od ponovne izolacije ne ovladaju našim životima, saznajte u Instagram intervjuu u petak, 24. travnja, od 18 sati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci