Ako ne danas, kada? Naučite brinuti o sebi uz e-knjižicu mindfulness stručnjakinje koju vam darujemo za Dan žena!

U 21. stoljeću većina je žena jako okrenuta prema vanjskom svijetu i malo smo svjesne svoga unutarnjeg svijeta i potreba koje taj svijet nosi. Kako bismo bile u skladu sa svojom iskonskom ženstvenom niti brige o sebi maleni koraci znanja potrebni su kao prvi dio brige o sebi

Izgubljene u obavezama

Tijekom života stječemo različite vještine. Učimo ih od baka, mama, teta, učiteljica i okoline. Tim vještinama sakupljamo sredstva i znanja za putovanje koje se zove život. Ne postoje upute kako koristiti naučeno te često svaka od nas izvlači iz sebe svoja znanja najbolje što zna.

Ponekad je to pravi alat, a ponekada nije. Učimo na greškama kojih možda u nekim slušajevima nismo niti svjesni te je taj put duži. Što nije nužno loše, neispravno. Već nam je potrebno dodatno iskustvo.

Negdje na putu preuzmemo jednu po jednu obavezu i dok se okrenemo toliko ih je da izgubimo sebe unutar njih. I nismo ni svjesne da se ne brinemo o sebi.

Ovim kratkim vodičem, njegova autorica, mindfulness stručnjakinja Dubravka Fazlić  približava nam svoje iskustvo - na koji način kada se okrenemo prema unutra možemo na nježan i podržavajući način započeti brigu o sebi.

E-knjižicu 'Ženstvena nit brige o sebi' s obiljem parktičnih savjeta koji će vam pokazati kako se na nježan i podržavajuć način prinuti o sebi možete preuzeti ovdje.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci