Čudo u ogledalu: Trenutak u kojem mi se odraz potpuno promijenio

Jennifer Laurent je psihologinja, certificirana NLP trenerica i spiasteljica. Život je posvetila radu s ljudima, posebice zlostavljanim ženama i onima koje žive u problematičnim obiteljima. Svoje znanje i iskustvo stekla je i iz borbe s bolešću koja joj je pomogla da otkrije svoju istinsku vrijednost. Ovo je njezina priča o trenutku kada je napokon pronašla kariku koja joj je nedostajala za sreću...

Iznenadna promjena

Bilo je to u 3 sata ujutro, 19. veljače 2017. godine. Skočila sam iz kreveta ne znajući da je danas dan koji će mi zauvijek promijeniti život.

Čula sam svoju dušu kako mi se po prvi put obraća i doživjela sam nešto što poznajem kao kvantni skok.

Posljednjih sam se pet godina borila s vrlo iscrpljujućom autoimunom bolešću, po imenu Hashimotov tireoiditis (kronična upala štitnjače). Moje je samopouzdanje opadalo iz dana u dan zbog debljanja, bolova i neprestanog umora – osjećala sam se poluživo. Otkad mi je dijagnosticirana bolest, tragala sam izlječenjem – za pravim liječnikom, pravom tabletom ili pravom prehranom koja bi me izliječila – sve bezuspješno.

Moje se tijelo očajnički trudilo komunicirati sa mnom, ali ga nisam čula dok nije počelo vrištati. Vikalo je da prestanem!

Tada mi je sinulo.

Pronašla sam izvor svih svojih problema. Moje tijelo je napadalo samo sebe jer je žudjelo za ljubavlju. Bitka se odvijala unutar mene jer sam težila savršenstvu, a stvorila tako nesavršenu sliku. Sabotirala sam vlastito zdravlje jer nisam cijenila svoje tijelo, a taj manjak zahvalnosti udaljio je moju dušu. Bila sam zarobljenik perfekcionističke paradigme.

Nesvjesno sam stvorila lošu naviku fokusiranja samo na mane svaki put kada bih se pogledala u ogledalo, do te mjere da sam ga se užasavala. Sve što sam vidjela bilo je nesavršeno biće.

No tog se jutra nešto promijenilo jer sam se nakon buđenja osjećala zdravo i ispunjeno energijom. Pogledala sam u ogledalo i nasmijala se dok me preplavljivao osjećaj mira.

Posijano sjeme

Pitala sam se što je prouzročilo tu promjenu? Dok sam razmišljala, stigao mi je odgovor da sam otkrila duboke zalihe ljubavi i iscjeljujuće moći u sebi.

Posljednja dva mjeseca predano sam pisala svoju knjigu “Magnetic Love“. Moja je namjera voditi druge prema otkrivanju samih sebe, pronalasku iskrene ljubavi prema sebi i partneru, ali i svladavanje vještine privlačenja svega što istinski žele.

U svojoj sam posvijesti mjesecima sijala sjeme iscjeljenja i ovog su jutra procvala u predivan vrt ljubav prema sebi.

Hranite ljubav prema svom tijelu i umu dok ne ozdravite – ako ne vidite rezultate – povećajte dozu. Naše je tijelo vjeran sluga našeg uma, a naša je duša savršena, božanska i posjeduje ogromnu moć iscjeljenja.

Pronađite vibracijsku ravnotežu sa sobom i jamčim da će vam se život promijeniti.

Bilo da želite smršavjeti, zaljubiti se ili biti bogatiji – odgovor leži u svjesnosti i navikama. Ja sam postala magnet za ono što sam željela, a to možete i vi kada otkrijete kariku koja nedostaje. Ono što vas koči u napretku sigurno će vas iznenaditi.

Izvor: proctorgallagherinstitute.com

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci