Četiri koraka za podizanje osobne frekvencije

Motivacijski govornik i autor Ruediger Schache u svojoj knjizi Tajna magneta srca nudi jednostavan put za podizanje osobne frekvencije. Njegova je ljepota u tome što, za razliku od mnogih drugih putova, ne morate ništa kontrolirati i ne morate ništa mijenjati na sebi...

PUT BLAGOSTI

Motivacijski govornik i autor Ruediger Schache u svojoj knjizi Tajna magneta srca nudi jednostavan put za podizanje osobne frekvencije. Njegova je ljepota u tome što, za razliku od mnogih drugih putova, ne morate ništa kontrolirati i ne morate ništa mijenjati na sebi. Ne morate ništa uzimati pod svoje i dovoditi u red jer ste kao divna i čarobna osoba kakva jeste – već sasvim u redu. Ovaj put blagosti pažljivo će vas dovesti do novog zračenja:

1. korak: Promatranje
Ne kontrolirate ništa – jednostavno znate. Znate kako djeluju misli, osjećaji, i to opažate, vidite što se događa. Što vam je jasnije takvo djelovanje, to će više određena misao koju odbijate gubiti na snazi. To je dovoljno za prvi korak promjene usmjerenja magneta srca.

2. korak: Razumijevanje
Što bolje razumijete zašto se nešto u vašem životu događa upravo tako kako se događa, a ne drugačije, to ćete više osjećati kako je to na neki način bilo u redu. Razumijevanje nam pomaže da prihvatimo, a prihvaćanje nam pomaže da volimo.

3. korak: Prihvaćanje
Prihvatiti ne znači misliti da je nešto dobro. Ne znači kako to moramo voljeti – samo znači da nešto vidimo onakvo kakvo jest te da smo i s tom temom divna osoba vrijedna ljubavi. Kad iznutra samo opažate ono što je tu, a ne borite se protiv toga, vidjet ćete istinu. Više ne želite izbjegavati vidjeti. A ono što ne želite izbjeći, to vaš magnet više i ne privlači.
 
4. korak: Odlučivanje
Sad kad znate da postoji ova snaga, misli neće jednostavno nestati, ali postajat će sve slabije i nemoćnije. Nećete više neprestano misliti na jednu stvar, nego na načine kako da je poboljšate.

Anita Moorjani: Ne moramo biti bolji nego što jesmo jer nakon smrti ne postoji strašni sud

Peđa Matić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci