Čarobna formula za ispunjavanje želja

Još uvijek ne shvaćamo da mi imamo moć ispuniti svoje želje. To je djelomično stoga što ne znamo kako, a djelomično jer ne možemo vjerovati da su te "supermoći" koje tako dugo pripisujemo božanstvu i čarobnjacima, zapravo dostupne običnim ljudima. Tu je također i djetinjasti element željenja da nam želje ispunjava neka nadmoćna očinska figura. Ostvarite sami svoje želje uz pomoć sljedeće formule

Božanske sposobnosti u nama

Svi znamo što se događa kad se želje ispune. One uskoro postanu dio normalnog života i mi njihovo ispunjenje uzimamo zdravo za gotovo. Ubrzo nakon toga, javlja se nova želja.

Kad se želja ne ispuni, ona ostaje u našim srcima godinama. S vremenom postaje sve žarkija, hraneći se našom žudnjom za ispunjenjem. Istinski duboka želja može gorjeti poput vatre, postajati sve žarkija i snažnija, i samu sebe spaliti.

Vjerovanje da ljudske želje odobrava izvor koji je izvan nas, i da naše osobno ispunjenje ovisi o tome ostvaruju li nam se određene želje još uvijek je iznenađujuće snažno. U mitovima i legendama riječ "želja" povezivala se s božjom voljom i čarobnim silama. Blagoslovi su dobre želje dobroćudnog Boga, kletve su zlo s mračne strane magije.

Ispunjavanje svojih želja iziskuje malo više truda. Podrazumijeva korištenje "božanskih" stvaralačkih sposobnosti unutar nas samih.

Varljivo jednostavna formula

Postoji čarobna formula za ispunjavanje želja, i kao sve prave čarobne formule, ona izgleda varljivo jednostavno. Nema veze s pustim željenjem, već se aktivira odgovaranjem na ova tri pitanja:
1. Što želim?
2. Koje iskustvo očekujem od ispunjenja moje želje?
3. Što mogu učiniti upravo sada da bih doživio to iskustvo?

Evo što se događa kada odgovorite na ta tri pitanja i prema njima djelujete:

1. Potvrđujete svoju želju i usađujete je čvrsto u svoju unutarnju zemlju, kao što biste posadili posebno sjeme u vrtu (umjesto da šaljete želju u svemir).
2. Doživljavate trenutno ispunjenje čineći nešto što je sitno i moguće učiniti svakoga dana, a ta mala svakodnevna djela pažnje hrane ispunjenje vaše želje (umjesto da godinama čekate ispunjenje želje od izvanjskog izvora, što se možda nikad i ne dogodi).
3. Preuzimate odgovornost za ispunjenje svoje želje i primate dnevnu dozu osnaživanja, sreće i zadovoljstva (umjesto da odgovornost predajete zvijezdama i bogovima, nadajući se vječnom blaženstvu koje će vam stići jednoga dana, dok se osjećate sve nemoćnije, nesretnije i očajnije).
Ova "uradi sam" formula za ispunjavanje želja izgleda običnije od drugih recepata na tržištu, ali rezultati su stvarno čarobni.

Iz sjemena želje o kojem se dobro brinete, može izrasti čitav život pun ispunjenja. Ne samo da ćete ispuniti svoju želju, vi ćete stvarati istinsko ispunjenje i to sami za sebe. Vi ćete ispuniti čitav svoj život.
Što biste više od toga mogli poželjeti?

Izvor: www.medium.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci