5 načina da poželite želju u novogodišnjoj noći

Nova godina ne samo da spaja različite ljude kroz zajedničko slavlje, već zbog novog početka u sebi ima i neku kvalitetu čarolije. Odlučite što želite da vam se ostvari u 2020. i pošaljite te želje u svemir na jedan od ovih načina...

Pepeo u šampanjcu

Ovaj jedinstven i ekstravagantan način garantira gotovo sto postotno ispunjenje želja. Dok sat udara ponoć, svoju želju trebate napisati na komad papira, zapaliti je na plamenu svijeće, pomiješati pepeo u čaši šampanjca i popiti ga prije nego što sat otkuca 12 puta. Ova metoda vam daje nalet adrenalina jer sve treba izvesti brzo. Stoga pripremite komad papira, olovku i upaljenu svijeću. I ne brinite, pepeo uopće nećete osjetiti!

12 želja

Drugi način za odašiljanje želja u svemir na Novu godinu je napisati 12 različitih želja na 12 zasebnih papira. Počnite ih pisati nakon ponoći. Nakon što ste zapisali svih 12 želja, smotajte papire i stavite ih pod jastuk. Sljedećeg jutra, ne gledajući, izvucite jednu rolu papira i želja koju ste na njega napisali bit će ona koja će se ostvariti. Ali postoji jedan trik! Da bi se želja ostvarila, trebate otići u krevet prije 3 sata ujutro. Naime, smatra se da nakon 3 sata počinje jutro, a čarolija noći prestaje.

Vrećice s darovima

Ovako se ostvaruje želja za materijalnim blagostanjem. Ako u nadolazećoj godini želite financijsku stabilnost i napredak u karijeri, pripremite lijepe, male vrećice. Broj vrećica mora biti jednak zadnje dvije znamenke nadolazeće godine, dakle 20. U svaku vrećicu stavite neki dar, poput voća ili slatkiša. Kad sat označi ponoć, tiho izrazite svoju želju. Nakon toga izađite van i poklonite vrećice prvim strancima na koje naiđete. Morate im iskreno poželjeti bogatstvo i blagostanje u Novoj godini kako bi se vaša želja ispunila.

Želja u skoku

Ovaj zabavan način ostvarenja želja savršen je za veliku grupu prijatelja i obitelj. Točno u ponoć trebate skočiti što je više moguće i zaželjeti nešto. Želja mora biti kratka i slatka kako bi se uklopila u skok. Moglo bi postati kaotično, ali ovo je izuzetno zabavno, posebno za djecu!

12 grozdova

Ovo je najukusniji način ostvarenja želje! Stavite veliki tanjur grožđa na novogodišnji stol. Minutu prije nego što nastupi ponoć, pomislite na svoju želju. Zatim, kad sat započne udarati 12 otkucaja, sa svakim otkucajem pojedite jednu bobicu. Važno je da upravljate vremenom dok jedete bobice grožđa i ako uspijete, vaša će se želja ostvariti.

Ove novogodišnje noći učinite nešto drugačije, uvedite novu tradiciju odašiljanja želja u svemir, zabavite se i iskusite čaroliju. Sretno!

www.missmillmag.com

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci