15 motivirajućih citata Joe Dispenze koji će promijeniti vaš način razmišljanja

Ovo je divna kolekcija citata dr. Joea Dispenze o potencijalnoj snazi ​​uma i načinu razmišljanja. Pročitajte ih, zapišite omiljene i ponavljajte kao mantru - imaju snažnu moć transformacije života

Međunarodni predavač, autor bestselera i edukator, dr. Joe Dispenza educirao je tisuće ljudi iz cijelog svijeta, podučavajući ih kako mogu ponovno mijenjati mozak i obnavljati svoja tijela kako bi napravili dugotrajne pozitivne promjene.

Ovo je predivna zbirka citata dr. Dispenze, preuzetih iz njegovih knjiga i govora, o potencijalnoj snazi uma i načina razmišljanja.

1. "Vaše misli su nevjerojatno snažne. Birajte ih mudro."

2. "Provedite vrijeme, razmišljajući o tome kakvi želite biti. Sam proces razmišljanja o tome kakvi želite biti, počinje mijenjati vaš mozak."

3. "Ako želite promjenu, morat ćete razbiti svoje ustaljene navike koje vas sačinjavaju i izmisliti novo ja."

Dr. Joe Dispenza: Meditacija povezivanja sa svojom budućnošću

4. "Možete promijeniti svoj mozak samo drugačijim razmišljanjem."

5. "Proces promjene zahtijeva da postanete svjesni svog nesvjesnog sebe."

6. "Ne možemo kreirati novu budućnost, držeći se emocija iz prošlosti."

7. "Možete li prihvatiti činjenicu da jednom kad promijenite svoje unutarnje stanje, da vam neće trebati vanjski svijet da vam pruži razlog da osjećate radost, zahvalnost ili bilo koju drugu uzvišenu emociju?"

Dr. Joe Dispenza: Kako ostvariti svoje neograničene sposobnosti

8. "Uvjetovali smo sami sebe da vjerujemo u različite stvari koje nisu nužno istinite - a mnoge od tih stvari negativno utječu na naše zdravlje i sreću."

9. "Svaki put kada nešto pomislimo, naš organizam luči određenu kemikaliju. Ako imamo dobre misli, pravimo kemikalije zbog kojih se osjećamo dobro. A ako imamo negativne misli, stvaramo kemikalije zbog kojih se osjećamo upravo onako kako razmišljamo."

10. "Ovisni smo o svojim uvjerenjima; ovisni smo o emocijama iz naše prošlosti. Svoja uvjerenja doživljavamo kao istine, a ne kao ideje koje možemo promijeniti."

Joe Dispenza: 3 mala koraka do velikih promjena

11. "Ako postanete svjesni svojih automatskih navika i svjesni svog nesvjesnog ponašanja, tako da više ne možete ponovno postati nesvjesni, onda se mijenjate."

12. "Znanje je moć, a znanje o sebi je samoosnaživanje."

13. "Nikada ne bismo trebali čekati da nam znanost da dopuštenje da učinimo nešto neuobičajeno; ako to učinimo, onda znanost pretvaramo u religiju."

Joe Dispenza: Moć pozitivne vizualizacije

14. "Morate se osjećati snažno da biste uspjeli, morate osjećati izobilje da bi vas bogatstvo pronašlo. Morate osjetiti zahvalnost da biste stvorili život kakav želite."

15. "Najbolji način da predvidite svoju budućnost jest da je stvorite - ne iz poznatog, već iz nepoznatog. Kad vam postane nelagodno u nepoznatom - tu se događa čarolija."

Joe Dispenza: Je li moguća promjena bez promjene?

M.D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci