Pretvorite svoj dom u SPA oazu u tri koraka

Imamo plan za ovaj vikend: blistava koža do ponedjeljka!

Proljeće je napokon stiglo i vrijeme je da zablistamo – osobito naša koža. U nedostatku vremena za tretmane, najbolja je opcija ugoditi sebi kod kuće i pobrinuti se da sjajimo – iznutra i izvana. To je moguće postići u tri jednostavna koraka.

1. Stvorite SPA uvjete u svom domu

Počet ćemo od kreiranja opuštajućeg ugođaja, a kod kuće – vi ste kraljica koja određuje što vas najbolje opušta. Pustite glazbu koja će potaknuti dobro raspoloženje – zvukovi prirode i žuborenja potočića ili glam rock hitovi 80-ih, izbor je vaš. Jer kao što je rekla Audrey Hepburn: ‘Sretne djevojke su najljepše’!

foreo 2(1)

2. Vrijeme je za iskazivanje ljubavi prema koži

Njega započinje iznutra, a najvažnija je hidratacija, stoga pri ruci uvijek imajte čašu vode. Pustite vodu za kupku i relaksirajte se. Iskoristite to vrijeme i stavite masku za lice koja će nahraniti vašu kožu. Odličan izbor su FOREO maske u dnevnoj i noćnoj varijanti – Make My Day i Call It a Night – koje vas čekaju kao dar u cjelovitom pakiranju od čak 7 komada uz novi broj magazina Elle.

Lifestyle(1)

Uz Foreo maske za lice vaša će koža blistati od jutra do mraka. Dnevna maska Make My Day s hijaluronskom kiselinom i crvenim algama omogućuje duboku hidrataciju i zaštitu od vanjskih nečistoća za zdrav i blistav ten, a noćna maska Call It a Night sadrži ginseng i maslinovo ulje koji hrane i revitaliziraju kožu tijekom noći. Odlična je vijest da Foreo maske za lice možete koristiti s i bez UFO uređaja!

Uz Elle vas čeka cjelovito pakiranje od čak 7 Foreo maski za lice, a vrijednost dara iznosi 79,90 kuna. Stoga, požurite po Elle + dar – pakiranje maski za lice by Foreo.

UFO_model_1(1)

3. Nahranite tijelo i duh

Vrijeme za sebe kada njegujete svoju kožu odlična je prilika da njegujete i svoj duh te pronađete malo inspiracije. Ima li boljeg načina za opuštanje od listanja magazine Elle? Potražite novi broj Ellea, nadahnite se modnim editorijalima i pročitajte zanimljive članke i intervjue.

Elle + DAR – dnevna ili noćna maska za lice by Foreo (pakiranje od 7 komada) potražite na kioscima!

223-vizual-foreo-1200x590-1

Kristina Stakor

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci