Pet tajni japanske ljepote - ukradite!

Porculanska put, sjajna kosa, čista koža... Rasu, naravno, ne možete promijeniti, ali zato možete primijeniti tajne njege kose i kože japanskih ljepotica

Ritualna kupka U kupku dodajte komadiće kore od grejpfruta i tangerine. Dobit ćete uobičajenu japansku kupku koju spravljaju svake večeri za čišćenje organizma. Sve arome limunastog voća smirujuće djeluju na naše osjete.

Piling lanenom krpom
Ispucanu kožu istrljajte lanenom krpom. Ako to redovito činite, nježno ćete odstraniti naslage stare kože.

Čudesna morska trava Morska trava u Japanu skriva najveću tajnu ljepote. Japanke je iznimno cijene zbog čišćenja i toniranja kože lica, koju čini glatkom i nježnom. Na tijelo je stavljaju protiv celulita, na obraze kao masku, a za brži rast kose jedu je umjesto salate.

Maska od sakea
Osim što piju sake, Japanke ga stavljaju na obraze i ruke. Njegov anti-ageing efekt otkrili su promatrajući vječno mlade ruke monaha koji su destilirali rižu proizvodeći sake u samostanima u Kobeu.

Sjajna kosa
Dodajte čajnu žličicu ružmarinova ulja u šalicu zelenog čaja. Japanske ljepotice takvom mješavinom prelijevaju kosu pri posljednjem ispiranju kako bi bila doista sjajna.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci