Promo

Vichy Slow Âge: osvojite uzorke i starite sporije!

Iako nam se čini da su neprestana gužva i jurnjava neizbježne, loš utjecaj ubrzanog načina života vidi se na svim područjima - u obitelji i društvenom životu, na poslu, ali i na licu. Kao stručnjak za zdravlje kože koji je uvijek upućen u život žene, Vichy je prva dermokozmetička marka koja proučava nov znanstveni teritorij, a Slow Âge je prva Vichy dnevna njega koja potkrepljuje tu ekspertizu. Upoznajte Vichy Slow Âge - dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom koja usporava kazaljke na satu i budite među prvima koji će je isprobati

Uhvati me polako

Otkad je 2004. nagrađivani pisac Carl Honoré napisao sad već legendarnu knjigu Pohvala sporosti, Slow Movement ili spori pokret širi se svijetom brzinom svjetlosti. Spora hrana, sporo roditeljstvo, usporavanje na poslu i svim područjima života poručuje nam da je vrijeme da prestanemo ganjati rekorde.

Najbolje je da odaberete neko područje za usporavanje, savjetuje Honoré. Recimo, izbacite fast food, otkrijte pješačenje, počnite kukičati, sporo čitati ili namjestite player na sporo izvođenje glazbe.

vichy vichy

Usporavanje životu donosi dubinu, ugodu i značaj. Čini nas sretnijima, zdravijima i produktivnijima. Bolje jedemo, bolje mislimo, bolje radimo, bolje vodimo ljubav - sve radimo bolje i uživamo više u tome. Kako je Mae West jednom rekla: "Sve vrijedno truda potrebno je raditi polako."

Dob nije bolest

Napredak u medicini, prehrani, kozmetici, plastičnoj kirurgiji produljuje očekivani životni vijek. U posljednjih 60 godina muškarci i žene su dobili u prosjeku 14 godina života. Hoćemo li se bojati naših godina sljedećih 50 godina? Dob nije bolest. Bez obzira hoće li nas priroda poštedjeti ili ne, pomirimo se s našim godinama. Budimo milosrdni prema njima, s ovim tijelom koje se mijenja, s ovim pogledom na život koji je u nastanku. Tek prihvaćanjem svojih godina moći ćemo uz primjerenu njegu ostati u najboljoj formi.

vichy vichy

Bore, usporite...

I naša koža ubrzano stari zbog brzog načina života. Kako se znakovi starenja pojavljuju na koži? Znakovi starenja se ne pojavljuju samo zato što je prošao još jedan rođendan, već i zato što malo po malo nastaju nevidljiva oštećenja: razina hidratacije se smanjuje, barijera kože je oslabljena, a oštećenja uzrokovana oksidacijom se nakupljaju.

Znamo da ta prva oštećenja nastaju pod utjecajem okoline (UV zračenje, zagađenje), stila života i u puno manjoj mjeri uslijed naše genetike.

I koža ubrzano stari od ubrzanog života: odgodimo znakove starenja

UV filteri su najvažniji u sprječavanju utjecaja UVA i UVB zraka na prerano starenje kože. Oni moraju biti udruženi sa snažnim antioksidansom, antizagađivačem i aktivnim sastojcima koji imaju sposobnost jačanja kože. Zadovoljno starenje je povezano s onim što jedete, koliko spavate i kako često vježbate.

Slow Âge: Prva Vichy dnevna njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju

Kao stručnjak za zdravlje kože koji je uvijek upućen u život žene, Vichy je prva dermokozmetička marka koja proučava nov znanstveni teritorij, a Slow Âge je prva Vichy dnevna njega koja potkrepljuje tu ekspertizu. Slow Âge djeluje na znakove starenja u nastajanju: od tankih linija do bora, od diskromije do tamnih mrlja, od gubitka volumena do gubitka punoće. Koža je hidratizirana, punija i snažnija, izgleda mlađe uz blistav zdravi sjaj. Iz tog su razloga Laboratoriji Vichy objedinili:

• širok spektar UV filtera (UVA, UVB i duge UVA zrake) za zaštitu kože od UV izlaganja odgovornog za 80% znakova starenja
• probiotički sastojak bifidus i Vichy mineraliziranu termalnu vodu koja kožu čini snažnijom pri izlaganju
• antioksidans s bajkalskom kapicom koji djeluje na oksidaciju nastalu izlaganjem suncu

EKSTRAKT KORIJENA BAJKALSKE KAPICE ANTIOKSIDACIJSKOG DJELOVANJA Korijen bajkalske kapice se koristi već 2.000 godina i jedna je od 50 osnovnih biljaka tradicionalne kineske medicine. Istraživači Laboratorija Vichy su dokazali djelovanje tog korijena protiv slobodnih radikala, UVA zraka i zagađenja.

PROBIOTICKI SASTOJAK BIFIDUS Bifidus se dobiva fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Jača barijeru kože i smanjuje njenu osjetljivost, a zahvaljujući njemu Slow Âge čini kožu snažnijom.

VICHY MINERALIZIRANA TERMALNA VODA Čista i puna minerala vraća ravnotežu, jača i obnavlja kožu što je dokazano in vitro i kliničkim znanstvenim ispitivanjima.

Napišite nam što najviše volite raditi sporo i kako u tome uživate i osvojite brošuru sa 7 uzoraka dnevne kreme Vichy Slow Âge za sedam dana njege. Svoj odgovor s kućnom adresom šaljite do 20. listopada 2016. na e-mail: nagradnaadriamedia@gmail.com

vichy vichy

Ostali članci