Prirodni lifting lica izvana i iznutra

Holistička metoda pomlađivanja Sculptural Face Lifting, čiji je autor čuveni izraelski „majstor za lice“ Yakov Gershkovich, veliki je hit u svijetu, a odnedavno je dostupna i kod nas

Naime, Damira Raković, vlasnica AyA holističkog beauty studija u Rijeci, prva je hrvatska terapeutkinja koja je od Gershkovicha dobila licenciju za tretmane Sculptural Face Liftinga.

Ovu je tehniku Gershkovich osmislio kao potpuno prirodnu i bezbolnu alternativu botoksu, filerima i kirurškim zahvatima. Lice se ručno masira, kako s vanjske strane, tako i s unutarnje, kroz usnu šupljinu (takozvanom intraoralnom, odnosno bukalnom masažom unutarnje strane obraza koja se provodi u sterilnim uvjetima).

Tako se dubinski potiče prokrvljenost i stimuliraju mišići, pa potkožno tkivo i koža postaju zategnutiji i gipkiji, a ten svjež i blistav, smanjuju se bore, podočnjaci i podbuhlost. I sam izraz lica se „otvara“ jer tretman – koji također obuhvaća vrat i dekolte – potpomaže otpuštanje napetosti i zgrčenosti što nastaju zbog stresa te psiholoških i emocionalnih blokada.

Ivana Vodogažec

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci