Novi beauty hit: Jastuci za svježu i blistavu kožu

Otkad je postalo popularno kombinirati kozmetiku s raznim pomagalima poput mini masažera i uređaja za čišćenje lica, veliki bum doživjeli su i jastuci za ljepotu (eng. beauty pillow) na kojima se koža tijekom noći neće zaležati, a njihove jastučnice obogaćene su i nekim važnim sastojcima za njegu kože...

Jastuci za ljepotu ergonomski su oblikovani pa, tvrde proivođači, podupiru glavu i vrat na nježan način, pa se ne stvaraju stvaraju bore.

Još su bolji izbor beauty jastučnice, koje se proizvode u raznim dimenzijama kako bi se mogle navući na svaki jastuk. Takve navlake najčešće su izrađene od čiste svile jer ona apsorbira manje vlage nego druge tkanine, pa neće upiti kremu s kože, a lice po njoj „lagano klizi bez zapinjanja“. Za još veću ugodu, svilene jastučnice često su u kompletu s maskama za spavanje.

U ponudi su i „inteligentne“ jastučnice od prirodnih ili umjetnih tkanina koje su, prema riječima proizvođača, prožete ionima bakra, elementa izuzetno važnog za revitalizaciju i mladolikost kože. Za problematičnu kožu, sklonu stvaranju prištića, osmišljene su pamučne jastučnice s ionima srebra koje je poznato po umirujućim i antibakterijskim svojstvima.

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci