Nova hidratantna noćna krema Nivea Visage Pure&Natural

Za buđenje s odmornim i svježim tenom zaslužna je noćna njega lica. Potaknite prirodnu regeneraciju kože tijekom noći uz pomoć nove hidratantne noćne kreme Nivea Visage Pure&Natural sa 95% sastojaka prirodnog podrijetla

Noćni ritual njege

niveaDok vi spavate, ona radi. Naše se tijelo tijekom noći obnavlja, a obrambeni sustav kože tada radi punom parom kako bi otklonio posljedice slobodnih radikala, svakodnevnog zračenja, onečišćenja i stresa. Pomozite joj kvalitetnom noćnom kremom s prirodnim i organskim sastojcima iz nove linije Pure&Natural s arganom i aloe verom.

Tijekom noći, zbog intenzivnog rada obrambenog sustava, opskrba krvlju se povećava pa koža učinkovitije upija noćnu kremu koja kožu obnavlja i hrani prirodnim organskim sastojcima za odmoran i gladak ten ujutro. Nanošenje noćne kreme trebao bi biti dio rituala njege lica svake žene nakon 30. godine.

Hidratantna noćna krema za njegu lica Nivea Visage Pure&Natural kombinacijom sastojaka prirodnog podrijetla potpomaže prirodni proces regeneracije kože tijekom noći. Ulje argana kao bogati prirodni izvor vitamina E djeluje kao snažan antioksidans, a aloe vera intenzivno hidratizira kožu dok spavate i osigurava 24-satnu zaštitu od dehidracije.

Formula noćne hidratantne kreme Pure&Natural ne sadržava parabene, mineralna ulja i umjetne boje i pogodna je za sve tipove kože. Krema se prije spavanja nanosi na očišćenu kožu lica nježnim masiranjem kružnim pokretima. A jutarnji pogled u ogledalo otkrit će zdravu i sjajnu kožu.

...za zdravo spavanje

Kako biste koži osigurali dovoljno kisika tijekom noći, najvažnije je prozračiti prostoriju da temperatura bude između 16 i 18 stupnjeva, a vlažnost zraka 50-60 posto. Ako spavate s otvorenim prozorom, zrak struji i iznosi ugljikov dioksid. U slučaju da ne volite spavati s otvorenim prozorom, prozračite sobu prije spavanja. Ako je u sobi prevruće, usta i nos se isuše i postaju savršeno mjesto za razvoj bakterija zbog čega se aktivira obrambeni sustav, što ometa duboku fazu sna. Za klimu u sobi, ali i za kožu, od biljaka se preporučuje aloe vera, koja za razliku od ostalih biljaka tijekom noći pretvara ugljikov dioksid u kisik.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci