Promo

Lijepa i nahranjena koža: Kako njegovati kožu lica u hladnim mjesecima

Niske su temperature nemilosrdne prema koži – ne samo što je isušuju nego joj mogu nanijeti i teška oštećenja. Da bi ostala zdrava i lijepa, potrebna joj je osobito brižna njega i pažljiv odabir proizvoda koji će joj najviše koristiti...

Prilagodite kozmetičku rutinu vremenskim uvjetima

Nepovoljni utjecaji hladnoće u jesen i zimu, uzrokuju velik transepidermalni gubitak vlažnosti, a isušivanjem se dodatno oštećuje zaštitna, lipidna barijera kože. Posljedice toga su neugodna zategnutost, crvenilo ili ljuštenje kože.

Dakle, hladnoća može biti krivac za produbljivanje bora i nastanak hiperpigmentacije. Stoga je potrebno na vrijeme svoju kozmetičku rutinu prilagoditi vremenskim uvjetima.

I masna koža treba njegu

Niske temperature isušuju sve tipove kože, pa i onu masnu. Kozmetiku za masnu kožu zato radije zamijenite onom namijenjenom kombiniranom tipu kože. Teške i masne proizvode, primjerice one s vazelinom, zamijenite onima na bazi hladno prešanih i eteričnih, bogatih antioksidansima i vitaminima koji kožu blago njeguju i štite, a da je ne preopterete.

Osim što takvi proizvodi koži dopuštaju da diše, čime se sprečava dehidracija i upalni procesi, ulja ujedno prodiru dublje i brže u kožu te joj pružaju dugotrajniju hidrataciju. Stoga, neka vaši proizvodi za njegu lica i tijela budu puni blagih, a vrlo učinkovitih sastojaka poput organskih ulja gospine trave, aloe vere, ruže…

Lagani, a hranjivi proizvodi

Imate li masnu T-zonu, balans koži može donijeti blag piling (npr. s rižinim prahom) koji je gotovo za svakodnevnu uporabu, kao i njega brzo upijajućim, a istovremeno visoko hranjivim kremama poput Alavi Recovery kreme koja intenzivno njeguje kožu, potiče njeno obnavljanje i hidrataciju. Premium organsko ulje gospine trave, tamanua i aloe vere čine ovu jedinstvenu formulu nezamjenjivom za nadraženu i osjetljivu kožu.

Alavi recovery kremaRecovery krema se lako upija, ne masti kožu, već je dubinski regenerira, hrani i pruža baršunasti osjećaj. Odgovara i masnom tipu kože što ju čini dodatno posebnom -  čini je kremom kojoj se može vjerovati!

Alavi Recovery krema oduševljava iz dana u dan i to već prvim nanošenjem. Ono što ju čini tako nezamjenjivom je njena snaga regeneracije, umirujući učinak te ublažavanje crvenila i iritacija.

Čistoća i kvaliteta Alavi Recovery kreme, potvrđeni su NaTrue organskim standardom. Prije svega standard se odnosi na minimalni udio organskih sirovina, dozvoljene supstance i proizvodne procese koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

Ovaj hrvatski proizvod certificirane organske kozmetike inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike. Predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete.

Dvadesetogodišnje iskustvo u aromaterapiji i ljubav prema čistoj prirodi rezultiralo je snažnom, ali i prirodno nježnom Alavi kozmetikom. Samo najkvalitetnija i najučinkovitija ulja, maslaci i ekstrakti zaslužili su svoje mjesto u ovim jedinstvenim proizvodima.

Prepustite se snazi prirode i uživajte u Alavi proizvodima, te potražite svoju Alavi Recovery kremu za lice na: www.alavicosmetics.com

Ostali članci