Laserski tretmani za vraćanje sjaja koži

Tretmani laserom iznimno su učinkoviti za ublažavanje brojnih nepravilnosti i otkrivanje čiste, zdrave i blistave kože. Koji su uređaji najbolji za određeni tip kože i problem, upitali smo jednu od naših najpoznatijih stručnjakinja

Razlozi zbog kojih koža ostaje bez mladenačkog sjaja su pušenje, onečiš­ćen okoliš, stres te manjak kretanja i sna. Stručnjaci tvrde da osobe beživotne i sive kože mogu izgledati i cijelo desetljeće starije, ali neželjene se promjene mogu izbrisati, doslovce.

U svrhu posvjetljivanja i pomlađivanja kože dermatologinja Jolanda Kanižaj Rajković iz poliklinike Bagatin koristi lasersku tehnologiju u kombinaciji s kemijskim pilingom i/ili mezoterapijom, ili mikrodermoabrazijom.

„Ovi su tretmani isključivo individualni - određujemo ih prema dobi i potrebama kože - a krajnji rezultat je glatka, sjajna, pomlađena i njegovana koža“, kaže dermatologinja. Napominje da tretmane za blistav ten treba ponoviti više puta, osobito osobe koje su pušači - njima preporučuje redovito ponavljanje tretmana u seriji od tri do šest puta godišnje.

Koji je laserski tretman najbolji za hiperpigmentacijske mrlje?

Kako laserski tretmani djeluju na akne?

Koliko je laser učinkovit u uklanjanju ožiljaka od akni?

Laserski tretmani za rozaceju i popucale kapilare

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci