Zavodljivo

Što vam treba da biste dosegnule francuski šarm? Ležerno razbarušena kosa, samopouzdanje, majica od kašmira koja lagano pada s jednog ramena i, naravno - dobar make-up

france1Ove jeseni i zime francuski kreatori šminke vode nas na putovanje od baroka pa sve do burnih 20-ih. Lancomova kolekcija Francuska koketa slavi avangardu i retroglamur. Zvijezda njihove French Coquettes kolekcije je Ombre Magnétique, kremasto sjenilo u gelu koje bliješti s 40 posto sjajnih sedefastih čestica. Za naglašavanje očiju preporučuju ljubičastu, srebrnu i boju ugljena, a višenamjenski La Rose Deco može poslužiti kao nježno rumenilo te njegove sjajnije, svjetlije nijanse mogu zamijeniti shimmer.

france3

Yves Saint Laurent eksperimentira s bojama i teksturama. Preporučuje svakodnevno mijenjanje izgleda - jedan dan barok, sljedeći dan glamurozni rock. To je linija za žene koje se ne boje biti drukčije, za neumjerene i strastvene. Tako su i klasičnoj francuskoj manikuri dali jedinstven pečat pa se njihovi nokti šarene u dvostrukim bojama. YSL "twin-set” pakovanja lakova možete nabaviti u četiri različite kombinacije (turqoise/violet, fuchsia/orange, gold/deep purple, white/pale pink).

fance4


Vrlo ženstvena Chanelova kolekcija Les Contrastes slavi sklonost slavne Gabrielle Coco prema kontrastima. Njihovi favoriti su smokey eyes i svijetli tonovi ruža na usnicama. Chanelova kolekcija obiluje toplim nijansama, ružičastim, sivim i ljubičastim bojama, a za nokte su rezervirali tamnoljubičastu nijansu patlidžana.

Model: Patricija M., Talia

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci