Dobitnici NIVEA poklon-paketa

Tko će nositi plavu maramu, plavu narukvicu i Aqua Sensation kremu, saznajte ovdje

 Dobitnici nagradne igre:

1. Đurđica Duić

2. Danica Šestak

3. Mirjana Bartolec

4. Marina Divić

Točni odgovori:

1. NIVEA Visage predstavlja revolucionarni preokret u hidrataciji, novu generaciju Aqua Sensation proizvoda. Kako se zove sastojak koji potiče stvaranje novih akvaporina, hidratacijskih kanala koji reguliraju prijenos vode u stanice kože i iz njih?
b) Hydra IQ

2. Kako se zove molekularni biolog, dobitnik Nobelove nagrade, koji je otkrio akvaporine, senzacionalno otkriće koje je NIVEA iskoristila za razvoj 'inteligentnih' rješenja za hidrataciju?
a) Peter Agre

3. NIVEA Visage Aqua Sensation njega za suhu i vrlo suhu kožu sadrži i tri potpuno nove kreme: Aqua Sensation hranjivu kremu za čišćenje lica, Aqua Sensation hranjivu hidratantnu kremu te Aqua Sensation hranjivu noćnu kremu, a sva tri proizvoda sadrže:
b) shea maslac

4. Aqua Sensation hranjiva hidratantna krema idealna je za hladnije dane koje provodite na snijegu jer štiti kožu od utjecaja okoliša i preranog starenja potaknutog sunčevom svjetlosti te sadrži zaštitni faktor broj:
b) SPF 15

5. Kada nanesete na lice neki od NIVEA Visage Aqua Sensation proizvoda, na koži osjetite osvježavajući cvjetni miris s laganim elementima:
b) citrusa

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci