Pročistite JI dio stana i poboljšat ćete odnose

Jugoistočni dio stana predstavlja Veneru, simbol ljubavnih odnosa, druženja...

Nered ili suhoparne boje

"Radeći kao vastu savjetnica, primijetila sam jednu poveznicu. Kada su me zvale žene koje su bile bez partnera ili one koje imaju bračnih problema, ušavši u njihov dom odmah sam uočila da je dio stana u jugoistočnom dijelu bio u neredu, zatrpan smećem ili se odlikovao suhoparnim bojama.

Čim bi pročistili taj zakrčeni dio stana, koji predstavlja planet Veneru – simbol ljubavnih odnosa, druženja, umjetnina, te u njega unijeli šarene boje ili svijeće, saznala sam naknadno, bračnim su se parovima odnosi popravili, a i žene koje nisu u vezi osjetile su životne promjene", kaže Sandra Pintarić, učiteljica dharma joge i savjetnica za vastu.

Osnovna zakonitost vastua

"Kako i sama već godinama živim u podstanarskim stanovima, uvijek se trudim popraviti sliku doma jednostavnim metodama koje ne uključuju rušenje zidova i slične zahtjevne zahvate. Za vastu je najvažnije uskladiti tokove energija prema stranama svijeta i elementima iz prirode, primjerice u područje vode ne stavlja se vatra (električni uređaji, svijeće i slično).

Ako nije moguće promijeniti raspored prostorija i namještaja, koriste se korekcije pomoću mandala, yantri (geometrijskih prikaza mikro-makro kozmosa, znakova planeta i božanstva) čija energija štiti prostor, mantri, piramida, boja, ogledala, slika ili kipova."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci