7 feng shui savjeta kako ukrasiti dom za Uskrs

Koja su ove godine, prema feng shuiju, najbolja mjesta u domu za ukrašavanje uskršnjim simbolima i cvijećem kako bismo prizvali sreću i blagostanje

Svjetski poznata transformacijska učiteljica, feng shui majstorica i kreatorica Diamond Feng Shui metode, Marie Diamond predlaže sedam jednostavna koraka za što ljepše uskrsno slavlje. Sugerira gdje da u domu postavimo neke od najljepših Feng shui uskršnjih simbola:

Uskršnji zec: Figurice zečića postavite u istočni dio doma, u dnevnu sobu, blagovaonu ili ured.

Uskršnje janje: Figurice janjčića stavite u južni dio doma, u dnevnu sobu, blagovaonu ili ured.

Uskršnje svijeće: Postavite ih u sjeveroistočni dio doma, u dnevnu sobu, blagovaonu ili ured.

Križ: Stavite ga sjeverozapadni dio doma, u blagovaonu ili ured, ili ga okačite iznad okvira vrata.

Palmine grančice: Zelenim grančicama palme ili masline ukrasite jugoistočni dio doma, postavite ih u dnevnu sobu, blagovaonu ili ured.

Uskršnja jaja: Košaricu s pisanicama ili čokoladnim jajima postavite u zapadni dio doma, u dnevnu sobu, blagovaonu ili ured.

Cvijeće: Odaberite ruže, frezije, anemone, tulipane ili narcise, u bijeloj, žutoj, narančastoj, ružičastoj ili ljubičastoj nijansi, izbjegavajte crveno cvijeće. Buket postavite na blagovaonski stol ili u dnevnu sobu (ali ne u području sjevera). Ove godine, najbolje mjesto za cvjetne dekoracije je u jugoistočnom, istočnom ili južnom dijelu doma (ali ne u spavaćim sobama).

Pripremila: Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci